KVIZAŠI

Završena jubilarna 15. sezona karlovačke pub kviz lige KA 47 – po prvi puta pobjednik lige ekipa Možda Možda

Velikim finalom u Caffe baru Ziggy sinoć je završila jubilarna 15. sezona karlovačke pub kviz lige KA47. U njoj je ove godine sudjelovalo čak 26 ekipa, koje su nakon 13 ligaških kola krenule u razigravanje kroz C i B finale, da bi se na samoj završnici okupilo 13 najboljih.

A, najboljima od najboljih ovog puta se, po prvi puta, pokazala ekipa Možda Možda, za koju su u finalu igrali Petar Grgurić, Miroslav Petrak, Anđelko Pregelj i Saša Zlatić, a tijekom sezone nastupao je i kao jedan od standardnih članova i Daniel Peris te u jednom kolu Neven Gorup.

Oni su u vrlo neizvjesnom finalu za samo 0,4 boda bili bolji od Osvete Schmokljana, ekipe koju je pobjede, u skladu s imenom, koštalo nepoznavanje anatomije ženskih tijela u posljednjem pitanju kviza.

Treće mjesto osvojila je ekipa YesNoMaybe, a posebnu nagradu za ekipu koja je osvojila najviše bodova u glazbenom dijelu kviza dobile su Vrele batine. 

Kvizove su sastavljali i vodili Saša Lenuzzi i Darko Lisac, a ukupno je tijekom sezone nastupilo više od 100 kvizaša i kvizašica iz Karlovca, Duge Rese, Ozlja, Jastrebarskog, 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest