AKTUALNO / VIJESTI

Tražiš posao? Pogledajte tjednu ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Tražiš posao? Pogledajte tjednu ponudu poslova u Karlovcu i
Karlovačkoj županiji

donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Rosemari d.o.o. zapošljava na poziciji trgovac/ prodavač (m/ž). Mjesto rada je Karlovac. Rok prijave je 24.1. Potrebni su uvjeti interes prema cipelama i sposobnost učenja novog, pozitivan, vedar stav i energija, komunikacijske vještine. Poslodavac nudi redovita i stabilna primanja, rad u ugodnoj atmosferi, mogućnost učenja i usavršavanja prodajnih aktivnosti, poticajnu i dinamičnu okolinu. Aplicirajte.

Zajednički ugostiteljski obrt Antonio traži konobara (m/ž) za rad u Karlovcu. Prijave su otvorene do 31.1. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Detalje potražite na linku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Promil-projekt d.o.o. zapošljava inženjera (m/ž) strojarstva. Potrebno je napredno poznavanje informatike i poznavanje rada u programu Autocad. Posao se sastoji od tehničkog crtanja i izrade strojarskih projekata. Provjerite kako aplicirati.

River Grupa j.d.o.o. u potrazi je za konobarem (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 30.1. Glavni zadatak je posluživanje pića u Caffe baru Jazz – Grabrik. Potražite kako aplicirati ovdje.

Ordinacija dentalne medicine Ankica Furač zapošljava medicinskog tehničara ili medicinsku sestru. Rad se odvija u Karlovcu. Natječaj je aktivan do 31.1. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije, a radno iskustvo nije važno. Posao se sastoji od asistiranja doktoru dentalne medicine. Potražite detalje ovdje.

Obiteljski dom Dunat zapošljava u Karlovcu na poziciji njegovatelj (m/ž). Prijave su otvorene do 29.1. Posao se sastoji od njege starijih i nemoćnih osoba. Na natječaj se mogu javiti i kandidati koji nemaju tečaj za njegovateljicu. Pogledajte na linku kako ostvariti prijavu.

Obiteljski dom za starije i nemoćne osobe Nobiles u potrazi je za kuharem (m/ž). Rad se odvija u Karlovcu. Prijaviti se možete najkasnije do 31.1. Posao se sastoji od pripreme obroka u kuhinji doma za starije i nemoćne osobe. Kako aplicirati saznajte putem linka.

Auto karoserija Samaržija d.o.o. za trgovinu, popravak i održavanje motornih vozila traži dostavljača (m/ž) hrane. Mjesto rada je Karlovac. Prijaviti se možete najkasnije do 31.1. Posao obuhvaća dostavu hrane (pizze, roštilj) osobnim vozilom poslodavaca te pomoćne konobarske poslove u restoranu „Kupa“. Obavezna je vozačka dozvola B kategorije. Provjerite kako ostvariti prijavu na linku.

Žitoproizvod d.d. u potrazi je za prehrambenim tehnologom (m/ž) kontrole i analize sirovina u Karlovcu. Rok prijave je 22.1. Posao obuhvaća kontrolu i analizu sirovina, kontrolu i analizu gotovih proizvoda te praćenje zakonske regulative. Detalje potražite ovdje.

Ugostiteljski obrt Ham – Ham u potrazi je za kuharom (m/ž) u Karlovcu. Prijave su otvorene do 31.1. Posao obuhvaća rad u restoranu brze prehrane. Iskustvo nije važno. Provjerite kako ostvariti prijavu putem linka.

Za dodatne poslove u Karlovačkoj županiji kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

KAportal/Posao.hr


Reci što misliš!