AKTUALNO / VIJESTI

U 61. GODINI ŽIVOTA

Preminuo Stjepan Tvrdinić - dragovoljac domovinskog rata, gospodarstvenik, političar i sportski djelatnik

Preminuo Stjepan Tvrdinić - dragovoljac domovinskog rata, gospodarstvenik, političar i sportski djelatnik

Neočekivano, iako se tako ne bi moglo reći nakon duge i teške bolesti s kojom se borio, u Karlovcu je u 61. godini preminuo Stjepan Tvrdinić, dragovoljac domovinskog rata, gospodarstvenik, političar i sportski djelatnik, aktualni predsjednik Nogometnog kluba Vatrogasac iz Gornjeg Mekušja.

„Štef“ Tvrdinić bio je hrvatski branitelj, sudionik u Oluje, a član proslavljene karlovačke postrojbe 110. brigade Hrvatske vojske ZNG/HV postao je 1991. godine. Nakon 110. brigade HV pristupio je 13. domobranskoj pukovniji s čijom je 1. pješačkom bojnom bio na obrani crte bojišnice na Turnju. Nakon rata, u Udruzi pripadnika 110. brigade HV, predsjednik je kluba Udruge 110. brigade ZNG/HV, član Hrvatskog časničkog zbora te predsjednik Udruge branitelja HEP-a.

Kao djelatnik Hrvatske elektroprivrede i član HSS-a bio je član Uprave HEP-a, predsjednik Gradske karlovačke organizacije Hrvatske seljačke stranke (HSS) i gradski vijećnik.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kao i mnogi drugi Mekušanci godinama je bio aktivan u NK Vatrogasac, klubu iz svog prigradskog naselja Gornje Mekušje, prvo kao nogometaš a poslije i kao sportski djelatnik s koje funkcije i odlazi kao agilan i uspješan predsjednik kluba. S poznatom dubovačkom rukometašicom, danas nažalost pokojnom, Anicom Žaja imao je kćer. Ostaju ožalošćeni supruga Ljiljana i djeca Mislav i Jelena.

Izdvojeno


Reci što misliš!