AKTUALNO / VIJESTI

PRATITE UŽIVO

Nacionalni stožer Civilne zaštite: U protekla 24 sata 60 novooboljelih od koronavirusa, dvojica preminulih, jedan 46-godišnjak

Nacionalni stožer Civilne zaštite: U protekla 24 sata 60 novooboljelih od koronavirusa, dvojica preminulih, jedan 46-godišnjak

Nacionalni stožer Civilne zaštite iznosi najnovije podatke o situaciji vezanoj za epidemiju koronavirusa

Nacionalni stožer Civilne zaštite iznosi najnovije podatke o situaciji vezanoj za epidemiju koronavirusa.

Ministar zdravstva Vili Beroš objavio je da u 24 sata imamo 60 novih pozitivnih na koronavirus, odnosno ukupno 1.282 oboljela. Još je dvoje bolesnih preminulo od jučer te ih je sada ukupno 18. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Imamo 352 hospitalizirana bolesnika i 167 oporavljenih, rekao je ministar Vili Beroš i zahvalio svim zdravstvenim djelatnicima na današnji Svjetski dan zdravlja. 

Jedna je preminula osoba u starijoj dobi s prethodnom kliničkom slikom, no zastrašujuć je podatak da je umrla i osoba srednje dobi, 1974. godište. 

- To je mlađa osoba koja nije imala značajnije kronične probleme i to je ono što smo upozoravali. Nije pravilo jer i mlađi obolijevaju. Ostanite u kućama ako možete, čuvajte se jer nitko nije imun na teže oblike bolesti, rekla je dr. Alemka Markotić.  

Pratite uživo... 

Izdvojeno


Reci što misliš!