AKTUALNO / VIJESTI

PRVA REAKCIJA

Damir Mateljan: Jelićeva ostavka je samo mudar politički manevar, i dalje će ostati ključna osoba regionalne politike

Damir Mateljan: Jelićeva ostavka je samo mudar politički manevar, i dalje će ostati ključna osoba regionalne politike

Mateljan smatra kako je Jelićeva ostavka ništa drugo nego jedan legitimni politički manevar te će svakako ostati jedna od ključnih osoba na HDZ-ovoj političkoj sceni u županiji.

O ostavci župana Karlovačke županije Damira Jelića s pozicije predsjednika Županijske organizacije HDZ-a oglasio se i najistaknutiji županijski SDP-ovac i saborski zastupnik Damir Mateljan.

U razgovoru za KAportal Mateljan je kratko komentirao kako ne vjeruje da je ovo odlazak Damira Jelića s HDZ-ove scene, a pogotovo ne s političke scene, dodajući pritom kako je Jelićev potez u ovom političkom trenutku jedan mudar manevar.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Politika nije sprint. To nije utrka na 100 m. Politika je maraton. Damir Jelić politički je suparnik koji će još dugo biti jedna od ključnih osoba regionalne politike. Pa što god ja ili vi mislili o njemu.

Hoće li ovaj potez biti svojevrsni politički come back Jelića koji će u nadolazećim lokalnim izborima osvanuti kao mesija kako ujedno smatra i Mateljan ostaje nam vidjeti. No, činjenica je kako je Jelić svojim potezom probudio županijsku političku scenu kao nitko do sad.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!