AKTUALNO / VIJESTI

PALI SE I ŽARI

Vatrogasna zajednica Karlovačke županije izdala preporuku da se privremeno zabrani svako spaljivanje na otvorenom prostoru

Vatrogasna zajednica Karlovačke županije izdala preporuku da se privremeno zabrani svako spaljivanje na otvorenom prostoru
foto ilustracija FB Vatrogasna zajednica Karlovačke županije

Vatrogasna zajednica Karlovačke županije izdala je jučer preporuku čelnicima jedinica lokalne samouprave na čijim područjima su učestali požari, da donesu Odluku o zabrani svakog spaljivanja na otvorenom prostoru.

- U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Karlovac, Vojnić) i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom, izvijestili su iz policije.

Dok policajci imaju relativno miran period uslijed epidemije koronavirusa, a više posla na kontroli kretanja i kršenja samoizolacije, njihovi kolege vatrogasci stalno su na intervencijama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naime, u protekla 24 sata ŽVOC Karlovac evidentirao je devet intervencija, od čega je šest požara otvorenog prostora. Zabilježeni su na području Slunja, Ogulina, Lasninje, Duge Rese i Generalskog Stola. 

- Na navedenim intervencijama angažirano je 37 vatrogasaca i 13 vatrogasnih vozila, kažu u Županijskom vatrogasnom operativnom centru. 
 
Upravo zbog toga, Vatrogasna zajednica Karlovačke županije izdala je jučer preporuku čelnicima jedinica lokalne samouprave na čijim područjima su učestali požari, da donesu Odluku o zabrani svakog  spaljivanja na otvorenom prostoru.  

Izdvojeno


Reci što misliš!