AKTUALNO / VIJESTI

OČEKIVANO

Umjesto Jelića, županijski HDZ vodi Nada Murganić - izabrana za v.d. predsjednice i to na telefonskoj sjednici

Umjesto Jelića, županijski HDZ vodi Nada Murganić - izabrana za v.d. predsjednice i to na telefonskoj sjednici

Predsjedništvo ŽO HDZ-a ekspresno odlučilo, samo dan nakon Jelićeve ostavke

Baš kao što se i nagađalo - a nagađa se i da neće ostati samo vršiteljica dužnosti - Nada Murganić izabrana je danas za v.d. predsjednice HDZ-a Karlovačke županije.

Uslijedilo je to samo dan nakon što je dosadašnji predsjednik ŽO HDZ-a Karlovačke županije Damir Jelić podnio neopozivu ostavku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Temeljem jednoglasnog prijedloga članova predsjedništva ŽO HDZ-a Karlovačke županije na mjesto vršiteljice dužnosti predložena je Nada Murganić. U skladu s gore navedenim i prijedlogu članova predsjedništva ŽO HDZ-a Karlovačke županije, dana 08. travnja 2020. godine održana je 47. sjednica (telefonska) ŽO HDZ-a Karlovačke županije. Na sjednici je za vršiteljicu dužnosti predsjednice ŽO HDZ-a Karlovačke županije izabrana gospođa Nada Murganić, priopćili su iz HDZ-a.

Murganić, bivša ministrica i saborska zastupnica, a Karlovčanima najpoznatija kao dugogodišnja ravnateljica Doma umirovljenika, predsjednica je Zajednica žena HDZ-a "Katarina Zrinski", članica predsjedništva Hrvatske demokratske zajednice, a na nedavnim unutarstranačkim izborima bila je koordinatorica Plenkovićevog izbornog stožera za Karlovačku županiju.

Izdvojeno


Reci što misliš!