AKTUALNO / VIJESTI

COVID-19

Nema novooboljelih u Karlovačkoj županiji, pozitivna osoba od jučer je mlađe dobi - trebao izaći iz samoizolacije, ali kontrolni bris pokazao koronu

Nema novooboljelih u Karlovačkoj županiji, pozitivna osoba od jučer je mlađe dobi - trebao izaći iz samoizolacije, ali kontrolni bris pokazao koronu

Jučer su testirane ukupno 54 osobe i svi do sada pristigli nalazi su negativni. Ukupno je u Karlovačkoj županiji testirano 2.250 osoba. Danas će biti testirano oko 45 osoba.

U Karlovačkoj županiji nema novooboljelih osoba od koronavirusa, a jedina osoba čiji je nalaz bio pozitivan je ona čiji je nalaz prvo stigao na nacionalnu razinu, pa se onda priopćenjem na "nesporazum" očitovao i Stožer civilne zaštite Karlovačke županije.

- Riječ je o mlađoj osobi, a ponavljamo da je riječ o kontaktu već oboljele osobe što znači da nije riječ o lokalnoj transmisiji, kažu nam u Stožeru.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ta je osoba jučer trebala izaći iz samoizolacije, ali je kontrolni bris pokazao da je pozitivna, zbog čega će pristupiti još jednom testiranju kroz 3 dana. 

- Jučer su testirane ukupno 54 osobe i svi do sada pristigli nalazi su negativni. Ukupno je u Karlovačkoj županiji testirano 2.250 osoba. Danas će biti testirano oko 45 osoba. 

Pod mjerama samoizolacije nalaze se tri osobe a u karanteni Grabovac nalazi se jedna osoba.  

- Stožer Karlovačke županije i dalje će ostati u stalnom kontaktu te o svim informacijama izvještavati javnost. U ponedjeljak, u 11 sati će se u dvorištu Karlovačke županije održati press konferencija na kojoj ćete moći dobiti odgovore na sva pitanja i eventualne nejasnoće, dodaju u Stožeru. 

Izdvojeno


Reci što misliš!