AKTUALNO / VIJESTI

JOŠ SE "DOPISUJU"

MOST-ovi županijski vijećnici nezadovoljni o načinu rada aktualne sjednice Županijske skupštine, na kojoj neće ni sudjelovati

MOST-ovi županijski vijećnici nezadovoljni o načinu rada aktualne sjednice Županijske skupštine, na kojoj neće ni sudjelovati

Aktualna sjednica Županijske skupštine Karlovačke županije koja je zbog epidemije još uvijek organizirana kao dopisna, nije po volji oporbenim vijećnicima MOST-a nezavisnih lista.

Vijećnici MOST-a nezavinskih lista Zlatibor Tomas i Marinko Marinović smatraju neprihvatljivim da se sjednice Županijske skupštine održavaju već po treći puta na dopisan način te ovog puta neće ni pristupiti glasovanju, kažu u svom priopćenju medijima.

 -Smatramo da se je sjednica mogla odvijati na način da u jednoj prostoriji bude max 40 ljudi, a ostali da sjede u drugoj prostoriji i da jedni druge prate preko ZUM platforme, dakle potrebna je samo jedna internet veza.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

MOST-ovci smatraju neprihvatljivim izostajanjem bilo kakve rasprave u aktualnom satu i o točkama dnevnog reda, što možda ide na ruku županu i njegovim suradnicima ali ne i oporbi.

 -Ako nije bilo ni volje za predloženi način održavanje sjednice trebalo je barem omogućiti dopisnu raspravu o pojedinim točkama, koja bi se pročitala na ovakvom načinu održavanja sjednice, a odgovori na tu raspravu uživo bi se prenosili. Također, nema uopće razloga da se nisu održali odbori kao radna tijela Županijske skupštine na kojim prisustvuje do max 10 ljudi, a razloga nema ni za neodržavanje aktualnog sata dopisnim pitanjem i usmenim odgovorima, zaključuju MOST-ovi županijski vijećnici u svom priopćenju.

 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!