AKTUALNO / VIJESTI

I ZMIJE BI IGRALE TENIS!

Usred treninga tenisača u Vrbanićevom perivoju iz zraka u servis polje pala zmija

Usred treninga tenisača u Vrbanićevom perivoju iz zraka u servis polje pala zmija

Vatrogasci koji su ubrzo stigli misle da se ne radi o opasnoj zmiji ili otrovnici te da nije opasnost za šetače i njihove kućne ljubimce, drugi su pak vjeruju da je riječ o otrovnici zbog njenih pruga i špićaste glave.

Otkako je novo vodstvo preuzelo poslovanje i organizaciju u Teniskom klubu Karlovac mnoge stvari sjele su na svoje mjesto. Na teniske terene ponovno su se vratili mladi naraštaji, a porastao je i broj rekreativnih članova. Koliko je tenis u ovom korona razdoblju postao popularan svjedoči i jedan neobičan događaj koji se zbio usred treninga, u utorak 16. lipnja poslijepodne, na teniskom terenu broj 4. Naime, neočekivano je iz zraka u servis polje pala ni manje ni više već prava zmija!

„Prvo smo pomislili da je grana koju je ispustila ptica. Kad se 'grana' počela kretati i to brzo i spretno, te se preko žičane ograde prebacila i sakrila u prvi grm svega metar od nas, nije nam bilo svejedno“, kažu roditelji koji su bili svjedoci ovog potpuno nevjerojatnog događaja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ubrzo su na poziv iz kluba došli i vatrogasci koji misle da se ne radi o opasnoj zmiji ili otrovnici, dok su drugi nazočni uvjereni da je riječ o pravoj otrovnici zbog njenih pruga i špičaste glave. Sve u svemu vatrogasci je nisu uspjeli pronaći te smatraju da ona nije opasnost za mnogobrojne šetače i njihove kućne ljubimce.

Izdvojeno


Reci što misliš!