AKTUALNO / VIJESTI

OTVORENO PISMO

Politički aktivist Nikola Badovinac gradonačelniku Mandiću uputio otvoreno pismo: Hvala što ste našim novcima organizirali stranački skup

Politički aktivist Nikola Badovinac gradonačelniku Mandiću uputio otvoreno pismo: Hvala što ste našim novcima organizirali stranački skup

Dok ugledne medijske kuće spominju “Zadarski koronaparty” i osuđuju organizaciju takvog događaja te pišu o premijeru koji ne želi biti u izolaciji, mi u Karlovcu školski napravimo baš sve suprotno.


Gradonačelniče hvala Vam što ste novcima stanovnika grada Karlovca organizirali stranački skup prilikom otvaranja Zvjezdanog ljeta! Ovako je, naime, započeo svoje otvoreno pismo gradonačelniku Damiru Mandiću politički aktivist Nikola Badovinac.

Podsjetimo, KAportal je jučer izvijestio o otvaranju Zvjezdanog ljeta (pogledajte tekst), manifestacije proslave Dana grada Karlovca koji se u jeku predizborne kampanje uz prisustvo premijera i predsjednika HDZ-a sa stranačkim kandidatima praktički pretvorio u predizborni skup.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ostatak pisma prenosimo u cijelosti...

Zašto Vam je stranka ispred grada Karlovca? Ma znam zašto; svoju karijeru ste izgradili kao stranački poslušnik i ne osjetite da bi trebali biti gradonačelnik svih stanovnika grada Karlovca već isključivo samo onih koji su članovi stranke kojoj i sami pripadate. Ipak je Vama osobni probitak bitniji nego Karlovac.


Ušli ste u zadnju godinu mandata koji će jedino biti zapamćen po smjenama direktora gradskih tvrtki koje ste Vi odabrali jer ste se pokazali kao nekompetentan te je netko drugi (ili prvi kako bi izrekli oni koji znaju pravu istinu) odlučio postaviti “svoje” ljude.
Učinili ste ono što sam mislio da je nemoguće, a to je biti lošiji gradonačelnik od Damira Jelića, a to je stvarno bilo teško. Čestitam Vam na ovom uspjehu!

Naglasio bih, da naravno, nitko nema ništa protiv dolaska premijera u Karlovac, ali sigurno da većina, koja ima zdravi razum, ne želi da im u predizborno vrijeme dolazi netko držati samopromocijski govor i to na otvaranju gradske manifestacije.

Ovim putem pozivam stanovnike grada Karlovca da izlaskom na izbore kazne stranku koja troši naš novac za vlastitu promociju jer valjda jednom možemo reći DOSTA!

P.S. Mislim da jučerašnjeg vatrometa, u doba kada je puno stanovnika grada Karlovca ostalo bez posla, iz simboličnih razloga nije trebalo biti. Ne trebamo se baš svaki puta držati one “kruha i igara”.

I nešto nevezano za Vas gradonačelniče, ali me tjera na razmišljanje; nadam se da jučer u mome gradu nije bilo bioterorista i da neću imati koronaparty jer nije bilo pridržavanja prema preporukama za sprječavanje zaraze bolešću, a koje je objavio Hrvatski zavod za javno zdravstvo. Dok ugledne medijske kuće spominju “Zadarski koronaparty” i osuđuju organizaciju takvog događaja te pišu o premijeru koji ne želi biti u izolaciji, mi u Karlovcu školski napravimo baš sve suprotno.

Izdvojeno


Reci što misliš!