AKTUALNO / VIJESTI

EPIDEMIJA COVID-19

Još jedna osoba ima koronavirus u Karlovačkoj županiji - radi se o kontaktu studenta, obje zaražene osobe su na kućnom liječenju

Još jedna osoba ima koronavirus u Karlovačkoj županiji - radi se o kontaktu studenta, obje zaražene osobe su na kućnom liječenju
RTL / PIXSELL / Shutterstock

- Riječ je o kontaktu od ranije oboljele osobe. Obje oboljele osobe nalaze se na kućnom liječenju, kažu u Stožeru.

Stožer Civilne zaštite Karlovačke županije danas ima sastanak zakazan odmah u 7.30 sati, a nakon što je sinoć objavljeno da imamo i drugu oboljelu osobu od koronavirusa.

Kako su javili iz Stožera, jedan je nalaz bio pozitivan, a testirano je svega pet osoba.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Riječ je o kontaktu od ranije oboljele osobe. Obje oboljele osobe nalaze se na kućnom liječenju, kažu u Stožeru. Podsjetimo, u petak je nakon dugo vremena Karlovačka županija prestala biti "Covid free" a nakon što je virus dobio karlovački student u Zagrebu. 

Nacionalni stožer civilne zaštite jučer je objavio da je u proteklih 24 sata zabilježeno je 67 novih slučajeva zaraze sa SARS-CoV-2 te je broj trenutno oboljelih (aktivnih slučajeva) u Hrvatskoj, s drugim oboljelim u Karlovcu ukupno 436. 

Među njima je 60 pacijenata na bolničkom liječenju, od toga nema bolesnika na respiratoru. Od 25. veljače 2020., kada je zabilježen prvi slučaj zaraze u Hrvatskoj, do danas je ukupno zabilježeno 2.692 osobe zaraženih novim koronavirusom, od kojih je 108 preminulo, a 2.152 se oporavilo.


Reci što misliš!