AKTUALNO / VIJESTI

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE

Još dvije oboljele osobe od koronavirusa u Karlovcu - ukupno ih je 9 u županiji, dobra vijest je da su dva novozaražena već bila u samoizolaciji

Još dvije oboljele osobe od koronavirusa u Karlovcu - ukupno ih je 9 u županiji, dobra vijest je da su dva novozaražena već bila u samoizolaciji

Dva nalaza iz uzoraka uzetih u Karlovcu pristigli su pozitivni. Riječ je o bliskim obiteljskim kontaktima ranije oboljele osobe.

U Karlovačkoj županiji imamo još dvije novozaražene osobe koronavirusom, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite.

Ukupan broj zaraženih je devet, šest osoba iz Karlovca, dvije iz Ogulina i jedna iz Slunja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Jučer je testirano 45 osoba, od toga 36 osoba u Karlovcu te 9 osoba u Ogulinu. Svi testirani u Ogulinu su negativni. Dva nalaza iz uzoraka uzetih u Karlovcu pristigli su pozitivni. Riječ je o bliskim obiteljskim kontaktima ranije oboljele osobe. Obje osobe bile su u trenutku uzimanja uzoraka već u samoizolaciji, tako da s epidemiološke strane nisu morali biti dodatno utvrđivani kontakt, kažu u Stožeru.

Danas je zapisano 25 osoba za testiranje u Karlovcu te 2 osobe u Ogulinu. 
Na bolničkom liječenju nema niti jedne osobe, a sve oboljele osobe imaju blažu kliničku sliku. 

- Pod mjerama samoizolacije i dalje se nalaze 73 osobe, a u posljednja 24 sata evidentirano je jedno kršenje samoizolacije, navodi se u priopćenju.

Izdvojeno


Reci što misliš!