AKTUALNO / VIJESTI

EPIDEMIJA COVID-19

Karlovačka županija broji nove oboljele osobe - dvije su u Ogulinu, za jednu iz Karlovca se još utvrđuje gdje se zarazila!

Karlovačka županija broji nove oboljele osobe - dvije su u Ogulinu, za jednu iz Karlovca se još utvrđuje gdje se zarazila!

- S ovim brojem, trenutno u Karlovačkoj županiji brojimo 12 oboljelih osoba. Osam iz Karlovca, četiri iz Ogulina, te jedna iz Slunja koja živi u Zagrebu, kažu nam u Stožeru.

Karlovac i Karlovačka županija broje tri nove oboljele osobe od zaraze koronavirusom, izvijestio je danas Stožer civilne zaštite Karlovačke županije. 

U Karlovačkoj županiji jučer je testirano 60 osoba, od toga 41 osoba u Karlovcu te 19 osoba u Ogulinu.  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Od 41 uzoraka  uzetih u Karlovcu pristiglo je njih 27, te je jedan nalaz pristigao pozitivan. Epidemiolozi utvrđuju kontakte oboljele osobe stoga još nemamo informaciju gdje se osoba zarazila, navode u Stožeru.

Od 19 testiranih osoba u Ogulinu, 2 pristigla nalaza su su pozitivna. Dobra vijest je da su oboljele osobe u trenutku oboljenja bile u samoizolaciji te se radi o kontaktima već ranije oboljele osobe iz Ogulina.

-  S ovim brojem, trenutno u Karlovačkoj županiji brojimo 12 oboljelih osoba. Sedam iz Karlovca, četiri iz Ogulina, te jedna iz Slunja koja živi u Zagrebu, kažu nam u Stožeru. 

Danas je prijavljeno 30-tak testiranja u Karlovcu te 20-ak testiranja u Ogulinu, međutim, dodaju u Stožeru, broj zahtjeva se može  i tijekom dana povećati. U samoizolaciji se trenutno nalaze 92 osobe, ali taj će se broj i povećati nakon epidemiološke obrade  zadnje oboljele osobe iz Karlovca.
Srdačno,

Izdvojeno


Reci što misliš!