AKTUALNO / VIJESTI

EPIDEMIJA UZIMA MAHA

Ogulin novo žarište epidemije koronavirusa? Zaražen i gradonačelnik Dalibor Domitrović - da ima koronu doznao iz medija?!

Ogulin novo žarište epidemije koronavirusa? Zaražen i gradonačelnik Dalibor Domitrović - da ima koronu doznao iz medija?!
foto ilustracija

Brojni su već u samoizolaciji, a sutra ćemo imati više informacija kakve se protuepidemijske mjere poduzimaju u gradu podno Kleka.

Rezultati novih testova u Ogulinu pokazuju da je ovaj grad u Karlovačkoj županiji postao novo žarište epidemije koronavirusa, a među zaraženima je i prvi čovjek grada - gradonačelnik Dalibor Domitrović.

Večeras su nam iz Stožera civilne zaštite Karlovačke županije javili da je pristigao dio rezultata i da je gradonačelnik pozitivan na koronavirus. Podsjetimo, jučer je da ima koronavirus doznao njegov zamjenik i stranački kolega iz SDP-a Daniel Vukelja, a danas je Covid-19 dijagnosticiran kod četiri osobe koje nisu povezane s radom gradske uprave. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Brojni su već u samoizolaciji, a sutra ćemo imati više informacija o tome koje se protuepidemijske mjere poduzimaju, kao i koliko su kontakata imala novooboljeli, među njima i gradonačelnik Domitrović koji je već pod mjerom samoizolacije bio kao bliski kontakt svog zamjenika Vukelje. Stožer je za ponedjeljak najavio i tiskovnu konferenciju povodom ogulinskih slučajeva. 

Da ima koronu doznao iz medija

Kratkom objavom na Facebooku obratio se i gradonačelnik Domitrović rekavši da je, zanimljivo, svoj nalaz testa na koronavirus doznao iz - medija. 

- Poštovane sugrađanke i sugrađani, već dva dana nalazim se u samoizolaciji zbog sumnje da sam zaražen korona virusom. Danas sam bio na testiranju i upravo sam iz medija saznao da je test pozitivan! Nemam nikakve simptome i dobro se osjećam. Naravno, u samoizolaciji ostajem do potpunog ozdravljenja. Sa radom nastavljam iz samoizolacije, putem e -maila, telefonske i video veze. Nažalost, virus se  uvukao u sve pore društva i izgleda da počinjemo plaćati danak neodgovornog ponašanja.
Sve vas pozivam na odgovorno ponašanje, pratite naputke struke i budite odgovorni. Živi, zdravi i negativni na virus bili, napisao je Domitrović. 

Izdvojeno


Reci što misliš!