AKTUALNO / VIJESTI

raste broj

Još troje oboljelih u Karlovačkoj županiji, među njima i zaposlenik Hitne iz Karlovca - zbog toga u samoizolaciji 11 njegovih kolega

Još troje oboljelih u Karlovačkoj županiji, među njima i zaposlenik Hitne iz Karlovca - zbog toga u samoizolaciji 11 njegovih kolega
Zeljko Lukunic/PIXSELL

Među troje novooboljelih u Karlovačkoj županiji je i medicinski tehničar iz Karlovca

U Karlovačkoj županiji troje je novooboljelih od koronavirusa, a KAportal neslužbeno doznaje da je među njima i zaposlenik Zavoda za hitnu medicinu u Karlovcu. Zbog kontakta s njim u samoizolaciji je 11 zdravstvenih radnika.

Županijski Zavod za javno zdravstvo izvijestio je da je jučer obavljeno testiranje 97 osoba - 90 u karlovačkoj, a 7 u ogulinskoj bolnici - te da su tri pristigla nalaza pozitivna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Radi se o dvije starije osobe, muškarcu i ženi s područja Vojnića, bliskih kontakata od prije oboljele osobe, te o mlađoj muškoj osobi iz Karlovca, zdravstvenom djelatniku (medicinski tehničar). Zbog kontakata s oboljelom osobom u samoizolaciji je 11 zdravstvenih djelatnika - 3 doktora medicine, 8 medicinskih tehničara te jedan nezdravstveni djelatnik u sustavu zdravstva, poručio je Stožer. 

Od početka epidemije, u veljači, do sada u Karlovačkoj županiji od koronavirusa oboljelo je ukupno 98 osoba.

Od trenutno zaraženih, jedna je osoba na liječenju u Općoj bolnici Karlovac, 66 ih je na kućnom liječenju, jedna osoba je, na žalost, umrla. Izliječeno je 30 osoba.

U samoizolaciji se na području županije trenutno nalazi 36 ljudi.

Izdvojeno


Reci što misliš!