AKTUALNO / VIJESTI

nisu zaboravljeni

Karlovačka policija obilježila godišnjicu pogibije svojih kolega u Budačkoj Rijeci - počast im odali i predstavnici Općine i braniteljske udruge

Karlovačka policija obilježila godišnjicu pogibije svojih kolega u Budačkoj Rijeci - počast im odali i predstavnici Općine i braniteljske udruge
PU karlovačka

Trojica policijskih službenika Mile Butina, Joža Milčić i Zlatko Škrlac poginula su 4. kolovoza 1991. godine

Niti nakon dvadeset i devet godina ne zaboravljamo 4. kolovoz 1991. godine. Toga su dana trojica policijskih službenika Mile Butina, Joža Milčić i Zlatko Škrlac poginula prilikom redovne službe kada su iz zasjede bili napadnuti od strane neprijatelja. S poginulima je tada u ophodnji bio i policijski službenik Nikola Rakocija koji je tom prilikom teško ranjen.

Poručili su to iz PU karlovačke, čije je izaslanstvo, predvođeno načelnikom Darkom Bratićem, na spomeniku u Budačkoj Rijeci polaganjem cvijeća i paljenjem svijeća obilježilo 29. godišnjicu pogibije trojice policijskih službenika Policijske uprave karlovačke, Postaje prometne policije Karlovac.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- PU karlovačkoj u obilježavanju ovog značajnog dana, uz obitelj poginulog policijskog službenika, pridružio se i načelnik Općine Krnjak sa suradnicima i predstavnici Braniteljske udruge policijske ispostave Barilović 1990-1995. Prigodnu molitvu predvodio je policijski kapelan Andrija Markač, objavila je PU karlovačka.

Dodali su kako je izaslanstvo PU karlovačke zapalilo svijeću i na spomen obilježju poginulim policijskim službenicima u Postaji prometne policije u Karlovcu, te na spomen obilježju u Policijskoj upravi karlovačkoj.

Izdvojeno


Reci što misliš!