AKTUALNO / VIJESTI

KAZNENA PRIJAVA

Sukob na parkiralištu u Novom centru: Nakon svađe 27-godišnjak pokušao pregaziti više ljudi, pa se namjerno zabio u kombi

Sukob na parkiralištu u Novom centru: Nakon svađe 27-godišnjak pokušao pregaziti više ljudi, pa se namjerno zabio u kombi
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

U kasnim večernjim satima 9. srpnja na parkiralištu u gradskoj četvrti Novi Centar u Karlovcu izbio je fizički sukob između između 27-godišnjaka i 34-godišnjaka.

Fizički sukob između 27-godišnjaka i 34-godišnjaka na parkiralištu u Novom centru za posljedicu srećom nije imao ozljede, no to se vrlo lako moglo dogoditi.

Što se događalo u večernjim satima 9. srpnja danas je objasnila policija te najavila podnošenje kaznene prijave protiv 27-godišnjaka za dva kaznena djela - dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, te oštećenje tuđe stvari.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- U kasnim večernjim satima 9. srpnja na parkiralištu u gradskoj četvrti Novi Centar u Karlovcu izbio je fizički sukob između između 27-godišnjaka i 34-godišnjaka. Nakon sukoba, 27-godišnjak je sjeo u svoje osobno vozilo te vozeći se po parkiralištu  vozilom je pokušao pregaziti 34-godišnjaka i još nekoliko osoba koje su se tamo slučajno zatekle, kažu nam u policiji. 

Nakon toga je svojim vozilom namjerno udario u kombi vozilo 34-godišnjaka kojom prilikom je nastala veća materijalna šteta. 

- Zbog sumnje da je 27-godišnjak počinio navedena kaznena djela, on je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku. U cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja, policija nastavlja s kriminalističkim istraživanjem, dodaju u policiji.

Izdvojeno


Reci što misliš!