AKTUALNO / VIJESTI

KORONACRKVA

Koronavirus u Nacionalnom svetištu sv. Josipa - zaraženo više članova crkvenog zbora, do daljnjeg se odgađaju sve mise, zatvoren i župni ured

Koronavirus u Nacionalnom svetištu sv. Josipa - zaraženo više članova crkvenog zbora, do daljnjeg se odgađaju sve mise, zatvoren i župni ured

Danas je Nacionalno svetište svetog Josipa izvijestilo vjernike da se do daljnjega zbog predostrožnosti i zdravstvene zaštite odgađaju sve svete mise u svetištu.

Nacionalno svetište sv. Josipa na Dubovcu postalo je jedno od žarišta koronavirusa, a nakon što se na probama zbora zarazilo više članova. 

Stožer civilne zaštite Karlovačke županije danas je izvijestio o šest novih slučajeva zaraze u Karlovačkoj županiji od kojih je jedan slučaj iz Draganića, dva iz Ozlja, a tri iz Karlovca. Radi se o dvije muške i jednoj ženskoj osobi čiji su testovi pozitivni na koronavirus. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Još jučer su rezultati testova pokazali bojazan da bi moglo biti više zaraženih članova zbora, a danas se s novim testovima to nažalost i potvrdilo.  

U Stožeru su izvijestili tek da je  tijeku epidemiološka obrada grupiranja osoba pozitivnih na COVID-19 koje su povezane s jednim crkvenim zborom.

Danas je Nacionalno svetište svetog Josipa izvijestilo vjernike da se do daljnjega zbog predostrožnosti i zdravstvene zaštite odgađaju sve svete mise u Svetištu. Ne radi ni župni ured Župe Blažene Djevice Marije Snježne, a za slučajeve sprovoda sad je nadležna župa Presvetog Srca Isusova u Novom centru. 

 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!