AKTUALNO / VIJESTI

PREVIŠE SMO OPUŠTENI

U Karlovačkoj županiji novi rekord - u Karlovcu 20 oboljelih u jednom danu, većina povezana uz crkveni zbor

U Karlovačkoj županiji novi rekord - u Karlovcu 20 oboljelih u jednom danu, većina povezana uz crkveni zbor
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Nije dugo trebalo da bude oboren rekord u dnevnom broju oboljelih u Karlovačkoj županiji - nakon što je prije tri dana zabilježeno 19, u protekla 24 sata bilježimo 20 novooboljelih od koronavirusa. 

Ukupno su testirane 223 osobe, od čega u 13 u Ogulinu, no tamo novozaraženih nema. Svi novooboljeli su tako iz Karlovca, a većina povezana s već spominjanim crkvenim zborom zbog kojeg "padaju" i novi razredi u osnovnim i srednjim školama. Zanimljivo, školskim zborovima rad je zabranjen, baš kao i treninzi djece u sportskim klubovima, a sada skupo plaćamo neravnopravnost u propisima. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ukupno je u Karlovačkoj županiji do sada oboljelo 267 osoba, od čega je osmero hospitaliziranih u Općoj bolnici Karlovac. U samoizolaciji se nalazi 480 osoba.

Što se tiče inspekcijskog nadzora, je li pooštren ili je došlo do pretjeranog opuštanja ne znamo, no ovog puta ustanovljene su nepravilnosti - u Karlovcu su izrečena zasad usmena upozorenja jednom ugostiteljskom objektu i jednoj uslužnoj djelatnosti te dvjema trgovinama, dok je u Dugoj Resi izrečeno usmeno upozorenje jednom noćnom klubu. 

Izdvojeno


Reci što misliš!