AKTUALNO / VIJESTI

KORONA U KARLOVCU

Od jučer u Karlovačkoj županiji četiri novozaražene osobe - sve su žene, dvije iz Karlovca, po jedna iz Duge Rese i Žakanja

Od jučer u Karlovačkoj županiji četiri novozaražene osobe - sve su žene, dvije iz Karlovca, po jedna iz Duge Rese i Žakanja

Ukupno je do sada u Karlovačkoj županiji oboljelo 334 osobe, a trenutno je 60 aktivnih slučajeva.

Od jučer pristiglih 82 nalaza  u Karlovačkoj županiji imamo četiri nova slučaja  zaraze virusom SARS-CoV-2  i sve oboljele su žene, javljaju nam iz Stožera civilne zaštite Karlovačke županije.

Podsjetimo, jučer nije bilo novooboljelih, a gotovo da ih i nije moglo biti jer je testirano svega 15 bolničkih pacijenata. Od novozaraženih koronavirusom, dvije su ženeiz  Karlovca, jedna iz Duge Rese i jedna iz Žakanja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Ukupno je do sada u Karlovačkoj županiji oboljelo 334 osobe, a trenutno je 60 aktivnih slučajeva. Na liječenju u Općoj bolnici Karlovac nalazi se 13 oboljelih osoba, kažu nam u Stožeru te navode da se u samoizolaciji nalazi 406 osoba, kao i da nije bilo kršenja mjere samoizolacije.

Inspekcija je jučer obavila ukupno 10 nadzora na području grada Karlovca, od kojih se pet odnosi na trgovine, četiri na uslužne djelatnosti i jedan ugostiteljski objekt. Nisu zabilježene nepravilnosti u radu.

Izdvojeno


Reci što misliš!