AKTUALNO / VIJESTI

TRAŽE IH

Potraga za nestalim Karlovčanima, na žalost, bez rezultata, ali bit će nastavljena - pretražena 23 kilometra riječnog toka

Potraga za nestalim Karlovčanima, na žalost, bez rezultata, ali bit će nastavljena - pretražena 23 kilometra riječnog toka
FB HGSS Stanica Karlovac

U potrazi za dvojicom Karlovčana sudjelovali su pripadnici HGSS-a Stanice Karlovac i JVP Karlovac

Potraga za dvojicom Karlovčana, nestalih u jučerašnjem prevrtanju čamca na ušću Korane i Mrežnice, na žalost, još nije dala rezultata, no bit će nastavljena.

Sinoć zaustavljena zbog mraka, nastavljena je jutros, a iz karlovačke Stanice HGSS-a potvrđuju da je pretraženo cjelokupno područje od Turanjskog slapa, ušća Korane i Mrežnice, do Brođana, gdje je jučer poslije podne pronađen čamac u kojem su muškarci bili.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Iako je vodostaj rijeka tijekom dana bio u padu, protok vode je i dalje na određenim mjestima, pogotovo na području između Gornjeg Mekušja i Turanjskog slapa (rijeka Korana) bio vrlo snažan, a vidljivost iznimno niska. Riječni tok u dužini od 23 kilometra, pretraživan je s 3 čamca, ali, nažalost, bez rezultata, kažu u karlovačkoj Stanici.

Dodaju kako je u današnjoj potrazi sudjelovalo sedam članova HGSS Stanice Karlovac i  tri pripadnika JVP Karlovac, a potraga će biti nastavljena.

Izdvojeno


Reci što misliš!