AKTUALNO / VIJESTI

DRSKI LOPOVI

Uhvaćeni mladi lopovi (21, 24) koji su u Grabriku i Zvijezdi napadali starice i otimali im lančiće, torbice... pomagao im 45-godišnjak

Uhvaćeni mladi lopovi (21, 24) koji su u Grabriku i Zvijezdi napadali starice i otimali im lančiće, torbice... pomagao im 45-godišnjak
foto ilustracija

Za tešku krađu osumnjičeni su 21-godišnjak i 24-godišnjak, a 45-godišnjak za pomaganje u teškoj krađi.

Policija je uhvatila trojicu muškaraca koje sumnjiči za počinjenje teške krađe.

Naime, 21-godišnjaka se sumnjiči da je 4. srpnja u Karlovcu u gradskoj četvrti Grabrik 79-godišnjakinji s vrata strgnuo i otuđio lančić, a kasnije tog dana zajedno s 24-godišnjakom u gradskoj četvrti Zvijezda 80-godišnjaku iz ruke istrgnuo i otuđio torbicu u kojoj se nalazio mobitel, novac, osobni dokumenti i drugo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nadalje, utvrđeno je i da je 45-godišnjak osumnjičen da je pomagao 21-godišnjaku i 24-godišnjaku tako što ih je prema prethodnom dogovoru unajmljenim automobilom dovezao i sačekao u blizini mjesta događaja te ih nakon izvršenja kaznenih djela odvezao s mjesta događaja.

- Ukupna materijalna šteta nastala ovim kaznenim djelima veća je od četiri tisuće kuna, kažu nam u policiji.

Za tešku krađu osumnjičeni su 21-godišnjak i 24-godišnjak, a 45-godišnjak za pomaganje u teškoj krađi. Protiv njih je Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu proslijeđeno posebno izvješće. 

Izdvojeno


Reci što misliš!