AKTUALNO / VIJESTI

VREMENSKA PROGNOZA

Još danas uglavnom stabilno, više-manje sunčano i toplo, a onda stiže promjena vremena

Još danas uglavnom stabilno, više-manje sunčano i toplo, a onda stiže promjena vremena

U petak postupni porast naoblake – najava je to promjene koja nam se sprema za vikend.

Još danas i sutra uglavnom stabilno, više-manje sunčano i toplo. Za vikend nam se sprema nova promjena koja će nam donijeti oblake, kišu, Jadranu i pljuskove.

U četvrtak prijepodne pretežno sunčano, u Dalmaciji često i potpuno vedro, a na istoku će biti kratkotrajne magle. Povremeno će više oblaka biti jedino oko Rijeke i u Gorskom kotaru gdje može pasti i vrlo malo kiše. Puhat će slab do umjeren, na zapadu i jak jugozapadnjak. Bit će još malo toplije, osobito u predjelima s izraženom južinom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U nastavku dana u središnjim predjelima pretežno sunčano i vjetrovito – puhat će slab do umjeren, prolazno i jak jugozapadnjak. Temperatura još malo viša, većinom oko 22 stupnja.

U Slavoniji i Baranji sunčano uz tek poneki oblak lijepog vremena. Puhat će slab do umjeren jugozapadnjak, a uz južinu i ovdje malo toplije.

U Dalmaciji sunčano, vedro i toplo. Puhat će slab do umjeren jugozapadnjak i sjeverozapadnjak. Temperatura zraka između 20 i 23, a mora oko 20, južnije i do 22 stupnja.

Na sjevernom Jadranu i u gorju pretežno sunčano, ali će na širem riječkom području te u Gorskom kotaru povremeno biti više oblaka, rijetko i malo kiše. Puhat će slab do umjeren južni vjetar, u gorju povremeno i jak jugozapadnjak.

IDUĆIH DANA NA KOPNU

U petak postupni porast naoblake – najava je to promjene koja nam se sprema za vikend. Od subote promjenjivo s povremenom kišom. U ponedjeljak prolazno stabilnije. Temperatura još u petak iznad prosjeka, a zatim od subote u padu.

IDUĆIH DANA NA MORU

U petak i na Jadranu porast naoblake - prvo na sjevernom dijelu gdje može pasti i malo kiše, od subote će kiša i pljuskovi biti česti, lokalno i obilni. Vrlo slično i u novom tjednu kada će prolazno zapuhati i jako jugo.

Danas pretežno sunčano, sutra postupno oblačnije, a tijekom vikenda promjenjivo s kišom, na Jadranu i pljuskovima. Uz južinu do subote iznadprosječno toplo.

Izdvojeno


Reci što misliš!