AKTUALNO / VIJESTI

KORONA DOBA

Grba Bujević: Na raspolaganju sam Općoj bolnici Karlovac kao specijalist anesteziologije i reanimatologije, osobito u vrijeme vikenda i blagdana

Grba Bujević: Na raspolaganju sam Općoj bolnici Karlovac kao specijalist anesteziologije i reanimatologije, osobito u vrijeme vikenda i blagdana
Damir Sencar / Pixsell

Zbog svega gore navedenog, nemam se potrebu promovirati i prikupljati političke poene.

Maja Grba Bujević reagirala je na Facebooku na poziv HUBOL-a (Hrvatske udruge bolničkih liječnika) koji je objavio da liječnike u Saboru i ostalim tijelima državne vlasti pozivaju da svoju političku aktivnost stave u mirovanje i sjete se da su liječnici. 

- U ovako teškoj i zahtjevnoj situaciji, prozivati bilo koga je kontraproduktivno, osobito ako se upire prstom u konkretnu osobu, ne imajući pravog uvida u njezin rad. Ako se vratimo samo malo unatrag, vidjet ćemo da zapravo nikad nisam bila po mjeri nekih. Dok je prominirao moj stručni rad i dugogodišnje profesionalno iskustvo upravljanja velikim sustavima, dolazili su prigovori kako sam stranački čovjek i kako me protežira politika, napisala je Grba Bujević.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Ovdje želim spomenuti da sam se stavila na raspolaganje ravnateljstvu Opće bolnice Karlovac za poslove specijalista anesteziologije i reanimatologije, osobito u vrijeme vikenda i blagdana. Oni koji me malo bolje poznaju, znaju da su moja obitelj i liječništvo moj životni odabir kojem sam u cijelosti posvećena, dodaje Karlovčanka, ravnateljica Zavoda za hitnu medicinu i bivša članica Nacionalnog stožera CZ.

- Zbog svega gore navedenog, nemam se potrebu promovirati i prikupljati političke poene. Od samog početka epidemije COVID-19 činim sve kako bi oboljeli imali što bolju zdravstvenu skrb, te kako bi zdravstveni radnici imali što bolje uvjete u ovom izvanrednom stanju. Uz čvrsto uvjerenje kako, bez obzira na motivaciju pojedinih kritika i objeda, svi imamo zajedničku želju da što prije izađemo iz epidemije, napisala je.

Izdvojeno


Reci što misliš!