AKTUALNO / VIJESTI

NOVE BROJKE

U Karlovačkoj županiji imamo 65 novih slučajeva zaraze koronom - u bolnici preminule dvije starije osobe

U Karlovačkoj županiji imamo 65 novih slučajeva zaraze koronom - u bolnici preminule dvije starije osobe
Matija Habljak/PIXSELL

U Općoj bolnici Karlovac u samoizolaciji se nalazi 116 djelatnika, dok je u bolnici u Ogulinu "izvan pogona" trenutno 53 djelatnika, od čega sedam liječnika

- U posljednjih 24 sata u Karlovačkoj županiji imamo 65 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2. Epidemiološka obrada je u tijeku. U Karlovačkoj županiji ukupno su do sada  oboljele 1.133 osobe, navodi se u današnjem izvješću Stožera civilne zaštite Karlovačke županije. 

Iz Stožera dodaju da se u Općoj bolnici Karlovac na liječenjju nalazi 40 Covid pozitivnih osoba, te da je jedna na respiratoru. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Dvije osobe su otpuštene na kućno liječenje, sedam je novoprimljenih, a na žalost su dva pacijenta preminula. Radi se o starijoj ženi u dobi od 92 godine i muškarcu u dobi od 77 godina. Obje su imale pridružene bolesti, kažu u Stožeru. 

U Općoj bolnici Ogulin na Covid odjelu leži 14 pozitivnih bolesnika a veliki je problem što se u samoizolaciji ogulinske bolnice nalazi 53 djelatnika, od čega 7 liječnika. U Općoj bolnici Karlovac u samoizolaciji se nalazi 116 djelatnika. 

U samoizolaciji se u Karlovačkoj županiji ukupno nalazi 367 osoba.

Aktivna je i inspekcija pa su tako u protekla 24 sata kontrolirana tri trgovačka centra, jedna pekara i jedan caffe bar na području Karlovca. Nisu utvrđene nepravilnosti. 

Izdvojeno


Reci što misliš!