AKTUALNO / VIJESTI

TRAŽENE

Navala na učeničke stipendije: zahtjeva pet puta više nego stipendija, županijsko Povjerenstvo odlučilo tko će dobivati 400 kuna

Navala na učeničke stipendije: zahtjeva pet puta više nego stipendija, županijsko Povjerenstvo odlučilo tko će dobivati 400 kuna

Povjerenstvo je danas odlučilo koji će učenici dobiti stipendije

Peterostruko više zahtjeva nego što je stipendija pristiglo je na županijski natječaj: čak 207 za 40 učeničkih stipendija.

Tko dobivati 400 kuna mjesečno, Povjerenstvo za dodjelu stipendija učenicima i studentima odlučilo je danas, a prijedlog liste objavljen je na web stranici Karlovačke županije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Stipendije se dodjeljuju u tri kategorije: 10 za darovite učenike, 20 za učenike koji se školuju za deficitarna zanimanja i 10 za učenike slabijeg imovnog stanja.

- Na Javni natječaj za dodjelu stipendija učenicima na području Karlovačke županije pristiglo je ukupno 207 zahtjeva u 3 kategorije. Za darovite učenike 60 zahtjeva, za deficitarna zanimanja 91 zahtjev te za kategoriju socijalnog statusa 56 zahtjeva. Formalnu proceduru prošao je 161 zahtjev dok njih 46 nije zadovoljilo uvjete natječaja, kazali su u Županiji.

Natječaj za dodjelu studentskih stipendija otvoren je još danas.

Izdvojeno


Reci što misliš!