AKTUALNO / VIJESTI

dnevno izvješće

U posljednja 24 sata 46 novooboljelih u Karlovačkoj županiji - "van stroja" čak 172 djelatnika karlovačke i ogulinske bolnice

U posljednja 24 sata 46 novooboljelih u Karlovačkoj županiji -
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Nitko nije na respiratoru.

U posljednjih 24 sata u Karlovačkoj županiji imamo 46 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2. Epidemiološka obrada je u tijeku. Testirano je 237 osoba.
Ukupno je do sada u Karlovačkoj županiji oboljelo 1257 osoba - javili su iz županijskog Stožera.

U samoizolaciji se nalazi 563 osoba u Karlovačkoj županiji. U OB Karlovac se liječi 46 COVID pozitivnih pacijenata. U odnosu na jučerašnje izvješće, 2 novoprimljena i 1 otpuštena na kućno liječenje. Nitko nije na respiratoru. U samoizolaciji se nalazi 121 djelatnik OB Karlovac, od čega 100 zdravstvenih i 21 nezdravstveni djelatnik.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U OB Ogulin na COVID odjelu leži 17 pozitivnih pacijenata. U samoizolaciji se nalazi 51 djelatnik bolnice, od toga 18 pozitivnih.

- Inspekcija SCZ Karlovac u tima usa Državnim inspektoratom-Ispostava Karlovac-područje općine Vojnić: ugostiteljski objekti- 2, trgovina-1. Područje Karlovca- u timu sa policijskim djelatnicima- caffe bar-2, noćni klub -1, benziska-1. Područje Ogulina- caffe bar-6. Nisu utvrđene nepravilnosti. - kažu u Stožeru.

Izdvojeno


Reci što misliš!