AKTUALNO / VIJESTI

UŽAS

U prometnoj nesreći teško ozlijeđena mlada Karlovčanka - u nju udario "mrtav-pijan" 44-godišnjak bez položenog vozačkog ispita

U prometnoj nesreći teško ozlijeđena mlada Karlovčanka - u nju udario
foto ilustracija - Pixabay.com

U teškoj prometnoj nesreći koja se jučer oko 9.15 sati dogodila na karlovačkom području, teško je ozlijeđena 32-godišnja žena. Nesreću je, mrtav-pijan, skrivio 44-godišnjak koji nikada nije položio vozački ispit.

- Jučer u 09.15 sati u Karlovcu, u naselju Zagrad, dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola od 2,64 g/kg i prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom upravljao je 44-godišnjak i kretao se u smjeru naselja Kalvarija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U kretanju osobnim automobilom nije se držao što bliže desnom rubu kolnika već je u jednom trenutku lijevom stranom vozila prešao na lijevu stranu kolnika namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera, uslijed čega je prednjim lijevim dijelom vozila udario u prednji lijevi dio osobnog automobila karlovačkih registarskih oznaka, s kojim je iz suprotnog smjera upravljala 32-godišnjakinja te je od jačine udarca osobni automobil s vozačicom odbačen udesno van kolnika, gdje je stražnjim desnim dijelom udario u betonsku ogradu - opisuje događaj policija.

U prometnoj nesreći 32-godišnjakinja zadobila je teže ozljede dok je 44-godišnjak lakše ozlijeđen. Protiv 44-godišnjeg vozača slijedi podnošenje kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

Izdvojeno


Reci što misliš!