AKTUALNO / VIJESTI

MEDICINSKA OPREMA

Usred pandemije u Hrvatskoj se može nabaviti i osobni respirator - prodaju se na Njuškalu, po cijeni od 25 tisuća kuna

Usred pandemije u Hrvatskoj se može nabaviti i osobni respirator - prodaju se na Njuškalu, po cijeni od 25 tisuća kuna

Prodavač iz Istre u oglasu navodi da ima na raspolaganju više komada po toj cijeni, da su uređaji očuvani s malo sati rada, uredno servisirani i atestirani,


Dok se cijeli svijet bori s pandemijom koronavirusa na dnevnoj bazi brojimo oboljele, preminule, hospitalizirane i one nesretnike koji su završili na odjelima intenzivne njege na respiratorima. 

Svakodnevno se u javnosti objavljuju podaci koliko tih dragocjenih uređaja imamo na raspolaganju za covid bolesnike, a zanimljivo je da se oni mogu u Hrvatskoj bez problema nabaviti i to preko malog oglasnika. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na najpopularnijem od njih, Njuškalu, osvanuo je oglas za prodaju ventilatora/respiratora Drager Oxyilog 2000 Plus i to po cijeni od 25 tisuća kuna. 

Prodavač iz Istre u oglasu navodi da ima na raspolaganju više komada po toj cijeni, da su uređaji očuvani s malo sati rada, uredno servisirani i atestirani, s baterijom, cijevi za ventilaciju pacijenta, testnim balonom, punjačem, cijevi za spajanje s O2 sustavom, te dodatnom opremom - držačem za prijenosnu O2 bocu i torbom. 

Kako saznajemo, upravo se takvi prijenosni respiratori koriste u kolima hitnih službi diljem Hrvatske.

U ovim pandemijskim vremenima potražnja sigurno postoji, a i ponuda je tu. 

Izdvojeno


Reci što misliš!