AKTUALNO / VIJESTI

CRNI VIKEND

Stravična nesreća na Krku: U sudaru se zapalio auto. Dvije osobe su izgorjele, a tri su ozlijeđene

Stravična nesreća na Krku: U sudaru se zapalio auto. Dvije osobe su izgorjele, a tri su ozlijeđene

U samo dva dana na hrvatskim je cestama poginulo osam osoba u prometnim nesrećama

Policijska uprava primorsko-goranska je izvijestila kako se u subotu oko 23 sata dogodila teška prometna nesreća na DC 102 na izlazu iz mjesta Krk prema Malinskoj.

U nesreći su sudjelovala dva osobna automobila riječkih registarskih oznaka. Jedan automobil se zapalio i u njemu su poginule dvije osobe.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''U ovoj prometnoj nesreći, uslijed izbijenog požara, u jednom vozilu su smrtno stradale dvije osobe čiji identiteti nisu poznati. U drugom vozilu su tri osobe zadobile ozljede'', priopćili su iz policije.

Očevidom rukovodi dežurna Općinska državna odvjetnica iz Rijeke.

Nažalost, to je još jedna u nizu teških nesreća sa smrtnim posljedicama koje su se ovog vikenda dogodile na hrvatskim cestama.

Naime, u subotu oko 7,20 sati dogodila se nesreće na autocesti A1 iza odmorišta Desinec u smjeru Karlovca u kojoj je život izgubilo četvero ljudi.

U nesreći su sudjelovali teretno vozilo, točnije, kamion i kombi, a vozila su prilikom sudara sletjela u jarak nekoliko metara od kolnika.

Život su izgubila dvojica muškaraca i dvije žene, a još petero ljudi je ozlijeđeno.

Vatrogasci sumnjaju da je vozač šlepera zaspao za volanom te je naletio na vozilo koje je bilo u zaustavnoj traci.
U Brelima poginuo mladić

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u noći s petka na subotu u Brelima, smrtno je stradao 23-godišnji suvozač.

Nesreća se dogodila u 3.25 sati kada je 26-godišnji vozač izgubio nadzor nad volanom, sletio s kolnika i udario u zid.

Od udarca je suvozač poginuo na mjestu nesreće, a vozač je teško ozlijeđen i kolima Hitne medicinske pomoći prevezen u KBC Split.

Prometnu nesreću na cesti između Štefanca i Čakovca, u kojoj je u petak poginula 41-godišnja vozačica, skrivio je 34-godišnji vozač kad je prešao na prometnu traku za vozila iz suprotnog smjera.

Nesreća dogodila u petak oko 5,20 sati na kolniku DC3, između Štefanca i Čakovca.

Međimurska poicija je izvijestila da se, upravljajući Volkswagen Passatom zagrebačkih registarskih oznaka, 34-godišnji vozač nije kretao sredinom obilježene prometne trake, zbog čega je na ravnom dijelu prometnice prešao na prometnu traku namijenjenu za prometu vozila iz suprotnog smjera. Izravno se sudario sa Chevrolet Sparkom, čakovečkih registarskih oznaka, kojim je upravljala 41-godišnja vozačica. Chevrolet je odbačen izvan kolnika, gdje je prednjim dijelom udario u prednji dio Citroena C4, čakovečkih registarskih oznaka, kojim je neposredno prije, u namjeri izbjegavanja sudara, s kolnika sišao 26-godišnji vozač.

Na mjestu nesreće liječnik Hitne medicinske pomoći je utvrdio smrt 41-godišnjakinje, a 34-godišnji vozač Passata prevezen je u Županijsku bolnicu u Čakovcu gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

Izdvojeno


Reci što misliš!