AKTUALNO / VIJESTI

nepažnja

Policija pronašla vozača koji je uljem zagadio cestu u Žakanju i Ribniku, 57-godišnji traktorist novčano kažnjen

Policija pronašla vozača koji je uljem zagadio cestu u Žakanju i Ribniku, 57-godišnji traktorist novčano kažnjen

PU Karlovačka utvrdila je okolnosti događaja koje su rezultirale prisustvu prozirne tvari na prometnicama u Žakanju i Kamanju te je vozaču izrečena novčana kazna.

Ostaci prozirne tvari, ili kako se ranije smatralo nafte, na dionicama županijske i državne ceste u općinama Žakanje i Kamanje, koji su prouzročila sklizak kolnik i dovele u opasnost vozače ubrzo su saniran odmah u petak u popodnevnim satima, a onda je i policija odradila svoj dio posla.

Odgovorna osoba, vozač velikog traktora s prikolicom, novčano je kažnjen

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naime, na upit KAportala, Policijska uprava Karlovačka pojasnila je kako su policijski službenici utvrdili da je 20. studenog 2020. na spornim prometnicama došlo do istjecanja hidrauličnog ulja.

- Izvidom je utvrđeno kako je 57-godišnjak tom prometnicom upravljao radnim strojem s pridodanim priključnim vozilom karlovačkih registarskih oznaka te tom prilikom nije uočio da mu iz rezervoara curi hidraulično ulje, već je to uočio naknadno. Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama vozač je sankcioniran novčanom kaznom, odgovaraju iz PU Karlovačke.

Ujedno, kao što je KAportal tada izvijestio istoga dana cesta je očišćena od strane pripadnika Javne vatrogasne postrojbe Karlovac, kako bi se osigurala sigurnost prometa.

Izdvojeno


Reci što misliš!