AKTUALNO / VIJESTI

NE DRUGI MODEL

Nastava u školama Karlovačke županije ostaje "uživo" u učionicama - u samoizolaciji ukupno 20 razreda, za njih ide "online"

Nastava u školama Karlovačke županije ostaje

I u srednjim i u osnovnim školama je po 10 razrednih odjela u samoizolaciji

Broj zaraženih koronavirusom u školama u Karlovačkoj županiji nije toliki da bi se prelazilo na online nastavu.

Dožupanica Vesna Hajsan Dolinar, odgovarajući na današnjem "aktualcu" županijskim vijećnicima hoće li se prelaziti na online nastavu, podsjetila je da su škole proljetos tako radile, ali i da su prednosti nastave u učionicama daleko veće. Situacija se prati svakodnevno pa je tako danas u osnovnim školama, u kojima je 8.209 učenika u 518 razrednih odjela, 19 oboljelih učenika.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- To je najveći broj od početka listopada, inače se kreće 10-15 po danu, ali broj učenika nije toliko velik da bi se promijenio oblik nastave. U samoizolaciji je 10 razrednih odjela, najviše ih je bilo 27. listopada, 17, inače je manje, u prosjeku ispod 10. Oboljelih zaposlenika u osnovnim školama je 15, najviše je bilo 12. studenog, 19, navela je Hajsan Dolinar.

U srednjim školama u Karlovačkoj županiji je 3.808 učenika u 219 razrednih odjela.

- Danas su 23 oboljela učenika, prosjek je između 10 i 20, a u samoizolaciji je 10 razrednih odjela, najviše je bilo 2. studenog, 14. Profesora je 9 pozitivno. Za razrede u samoizolaciji, nastava se održava online, rekla je Hajsan Dolinar.

Izdvojeno


Reci što misliš!