AKTUALNO / VIJESTI

OSTAJE OVAKO

Nastava u školama Karlovačke županije i dalje u učionicama - online samo za razrede u samoizolaciji i škole s puno zaraženih

Nastava u školama Karlovačke županije i dalje u učionicama - online samo za razrede u samoizolaciji i škole s puno zaraženih

U srednjim školama danas je 44, a u osnovnim 16 COVID pozitivnih učenika

Nastava u školama u Karlovačkoj županiji za sad ostaje u učionicama.

Potvrdila je to dožupanica Vesna Hajsan Dolinar, načelnica Stožera civilne zaštite na današnjoj pressici, navevši da je u srednjim školama više zaraženih učenika koronavirusom nego u osnovnim.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Danas u srednjim školama imamo 44 pozitivna učenika: Gimnazija 6, Tehnička škola i MIOŠ također po 6, Šumarska 7, u ostalima je manji broj. Na dnevnoj razini ćemo pratiti broj i za razrede gdje je veći broj oboljele djece uvesti samoizolaciju i online nastavu kada za to u komunikaciji s ravnateljima bude potrebe. Ukoliko dnevni broj pozitivne djece bude veći, svakako ćemo razmatrati da škole koje imaju veći broj pozitivnih idu u online nastavu, rekla je Hajsan Dolinar.

U osnovnim školama je manje zaraženih učenika, ukupno 16.

- Najviše je u OŠ I.G. Kovačić Duga Resa, 3, ostale po 1 ili bez zaraženih, tako da je u osnovnim školama puno blaže stanje. Za sada ostaje nastava u klasičnom obliku u školama. Ako se situacija promijeni, Stožer će donijeti drugu odluku, najavila je Hajsan Dolinar.

Izdvojeno


Reci što misliš!