AKTUALNO / VIJESTI

DOSTUPNIJA TESTIRANJA

Od četvrtka testiranja na koronavirus i izvan Karlovca – u domovima zdravlja građanima na raspolaganju brzi antigenski testovi

Od četvrtka testiranja na koronavirus i izvan Karlovca – u domovima zdravlja građanima na raspolaganju brzi antigenski testovi

Testiranja će biti moguća i u Dugoj Resi, Ogulinu, Ozlju, Slunju i Vojniću

Karlovačka županija nabavila je 2.000 antigenskih testova, stigli su danas i od četvrtka, 3. prosinca testiranja počinju po domovima zdravlja.

Najavila je to dožupanica Vesna Hajsan Dolinar, napomenuvši da se time želi rasteretiti Zavod za javno zdravstvo i drive-in u Karlovcu, a stanovnicima županije omogućiti testiranja bliže njihovim mjestima stanovanja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- U Karlovcu, na dnevoj razini bit će uzeto 50 testova, u vojarni Lučić od 13 do 15 sati, u Ogulinu 30 testova u prostoru HGSS-a Stanice Ogulin, Struga 18, u vremenu od 13 do 14.30, u Dugoj Resi 30 testova, prostor izdvojen u zgradi s posebnim ulazom iz dvorišta, koji je koristio ZZJZ, Bana Jelačića 4, od 11.30 do 13.30, u Slunju 15 testova, Plitvička ulica 18 a, prostor dijela pedijatrije s posebnim ulazom, 9 do 11 sati, u Ozlju 15 testova, šator ispred Doma zdravlja, Kolodvorska cesta 2, od 13 do 14 sati i u Vojniću, prostorija Doma zdravlja, Andrije Hebranga 28, od 13 do 14.30 sati, svakim radnim danom, precizirala je Hajsan Dolinar.

Dodala je da je Županija kupila i uređaj za PCR testiranje Općoj bolnici Karlovac za njene i pacijente iz Ogulina, koje će krenuti za nekoliko dana.

Izdvojeno


Reci što misliš!