AKTUALNO / VIJESTI

EPIDEMIJA COVID-19

Novih 159 slučajeva zaraze u Karlovačkoj županiji - Duga Resa ima čak 27, a Ogulin 24 novooboljelih

Novih 159 slučajeva zaraze u Karlovačkoj županiji - Duga Resa ima čak 27, a Ogulin 24 novooboljelih
Bolnica u Dugoj Resi

Dobra je vijest da u karlovačkoj bolnici u posljednja 24 sata nije bilo umrlih osoba. Od početka pandemije u bolnici su umrle 64 osobe

Karlovačka županija u posljednjih 24 sata broji čak 159 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2, a s obzirom na ograničeni broj mogućih obavljenih testova, vidi se da je postotak onih koji zaraženi pristupe na PCR test vrlo velik, veći i od 50 posto. 

Iz Stožera civilne zaštite Karlovačke županije javljaju nam da je od novooboljelih 13 korisnika ustanove iz sustava socijalne skrbi, a od ostalih 146 njih 58 dolazi iz grada Karlovca.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Od ostalih središta županije Duga Resa ima 27 novooboljelih, Ogulin 24, Ozalj 9 i Slunj 5.

Po općinama je situacija sljedeća: Barilović ima 2 slučaja kao i Bosiljevo, Cetingrad i Kamanje dok Generalski Stol ima 5, a Josipdol 6 novih slučaja zaraze. Po jednog novooboljelog broje Saborsko, Vojnić, Krnjak i Žakanje.  U Karlovačkoj županiji ukupno je do sada oboljelo 3.444  osoba.

- U Općoj bolnici Karlovac je na bolničkom liječenju 57 pacijenata, 5 osoba je na respiratoru, 8 je novoprimljenih, 7 otpuštenih sa bolničkog liječenja, 3 pacijenta su premještena u OB Ogulin, kažu u Stožeru.

Dobra je vijest da u karlovačkoj bolnici u posljednja 24 sata nije bilo umrlih osoba. Od početka pandemije u bolnici su umrle 64 osobe, a 184 su otpuštene sa bolničkog liječenja kao ozdravljeni ili poboljšanog stanja. U samoizolaciji se nalazi 68 zaposlenika bolnice, od toga 49 zdravstvenih i 19 nezdravstvenih djelatnika.

- U Općoj bolnici Ogulin na Covid odjelu leži 28 bolesnika. Nije bilo umrlih. Od početka rada COVID odjela umrlo je 18 bolesnika. U samoizolaciji su 53 djelatnika bolnice, od toga 8 liječnika. U Specijalnoj bolnici Duga Resa u posljednja 24 sata umrla su 2 covid pozitivna pacijenta. Pozitivno je  13 bolesnika bolnice, 19 zdravstvenih djelatnika i 2 nezdravstvena djelatnika, navode u Stožeru.

U samoizolaciji se nalazi 897 osoba.

Izdvojeno


Reci što misliš!