AKTUALNO / VIJESTI

SNIJEG NA CESTAMA

Oprezno vozite! Zimski uvjeti i na dijelu cesta u Karlovačkoj županiji

Oprezno vozite! Zimski uvjeti i na dijelu cesta u Karlovačkoj županiji

Prvi prosinački snijeg donio je zimske uvjete na većini cesta u Lici, Gorskom kotaru, dijelu Karlovačke i Zadarske županije

Prvi prosinački snijeg zabijelio je i Karlovac i Karlovačku županiju, a na dio njenih cesta donio zimske uvjete. Stoga ne zaboravite na povećan oprez u vožnji i, naravno, zimsku oprema na svojim vozilima!

- Zimski su uvjeti na većini cesta u Lici, Gorskom kotaru, dijelu Karlovačke i Zadarske županije, uključujući autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica, A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Bosiljevo II te državne ceste: DC1 Jastrebarsko-Korenica-Gračac-Knin i DC3 Karlovac-Delnice-Kikovica, javlja HAK.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dodaju da su kolnici mokri ili vlažni i skliski u većem dijelu zemlje, ponegdje ima i magle, a moguća je i poledica te odroni. Budući traje i zimsko održavanje cesta, česti su zastoji iza vozila zimske službe koja se sporije kreću. 

- Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, održavaju sigurnosni razmak između vozila i na put ne kreću bez propisne zimske opreme, poručuje HAK.
 

Izdvojeno


Reci što misliš!