AKTUALNO / VIJESTI

DNEVNI PODACI

Od jučer u Karlovačkoj županiji još dvoje preminulo, a 47 zaraženo koronavirusom - od početka pandemije KŽ ima 254 umrle osobe

Od jučer u Karlovačkoj županiji još dvoje preminulo, a 47 zaraženo koronavirusom - od početka pandemije KŽ ima 254 umrle osobe
Jurica Galoic/PIXSELL

Najviše novih slučajeva zaraze je u Karlovcu i Ogulinu. Od početka pandemije u bolnicama je preminulo 254 COVID pozitivnih pacijenata, rekli su u Stožeru.

U Karlovačkoj županiji u protekla 24 sata dvoje je preminulo, a 47 osoba zaraženo virusom SARS-CoV-2.

Obavljena su 193 PCR testiranja, a 39 osoba je bilo pozitivno.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- S područja grada Karlovca 9 osoba, Duga Resa 1, Ogulin 9, Ozalj 3, Barilović 4, Cetingrad 1, Draganić 1, Generalski Stol 1, Netretić 6, Plaški 2, Žakanje 2, izvijestio je Stožer civilne zaštite Karlovačke županije.

Brzim testovima za detekciju antigena utvrđeno je 8 osoba pozitivnih na virus.

- Iz Karlovca 1 osoba, Ozalj 3, Slunj 2, Vojnić 1 i Žakanje 1, naveo je Stožer.

Do sada je u Karlovačkoj županiji oboljelo 7.518 osoba: za 6.242 utvrđeno je PCR, a za 1.276 antigenskim testiranjem.

- U bolnicama Karlovačke županije je hospitalizirano 88 COVID pozitivnih pacijenata: OB Ogulin17, SB Duga Resa 29, OB Karlovac 42. U posljednja 24 sata novoprimljeno je 6 osoba:1-OB Ogulin, 5-OB Karlovac, na respiratoru se nalaze 2 COVID pozitivne osobe (OB Karlovac). Devet osoba je otpušteno sa bolničkog liječenja:1-OB Ogulin, 5-SB Duga Resa, 3-OB Karlovac. Od početka pandemije sa bolničkog liječenja je otpušteno 520 osoba. U protekla 24 sata preminule su 2 osobe: 1-SB Duga Resa, 1-OB Karlovac. Od početka pandemije u bolnicama je preminulo 254 COVID pozitivnih pacijenata, rekli su u Stožeru.

U samoizolaciji u Karlovačkoj županiji su 324 osobe, a kršenja mjera samoizolacije i drugih mjera nije bilo.

Ni inspekcijski nadzor SCZ Karlovac nije utvrdio nepravilnosti u poštivanju mjera sprječavanja zaraze u Karlovcu i Ozlju, a kontrolirane su trgovine, ugostiteljski objekti i uslužne djelatnosti.

Izdvojeno


Reci što misliš!