AKTUALNO / VIJESTI

DNEVNI PODACI

U Karlovačkoj županiji još jedna osoba preminula, a 26 zaraženo koronavirusom - od početka pandemije oboljelo 7.686 ljudi

U Karlovačkoj županiji još jedna osoba preminula, a 26 zaraženo koronavirusom - od početka pandemije oboljelo 7.686 ljudi

Tri su prijavljena kršenja mjera samoizolacije

U Karlovačkoj županiji u posljednja 24 sata jedna je osoba preminula, a 26 zaraženo koronavirusom.

Potvrdio je to Stožer civilne zaštite Karlovačke županije, napomenuvši da je 18 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2 otkriveno PCR testiranjem.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- S područja grada Karlovca 7 osoba, Duga Resa 1, Ogulin 3, Ozalj 1, Draganić 2, Generalski Stol 2, Netretić 1, Žakanje 1, naveli su u Stožeru.

Za osam osoba utvrđeno je da su pozitivne brzim testovima za detekciju antigena.

- Iz Karlovca 2 osobe, Duga Resa 4, Krnjak 1, Rakovica 1, precizirali su u Stožeru.

Od početka pandemije u Karlovačkoj županiji od COVID-19 oboljelo je 7.686 osoba: za 6.359 to su pokazali PCR tesovi, antigenski za 1.327.

U trima bolnicama u Karlovačkoj županiji hospitalizirano je ukupno 50 COVID pozitivnih pacijenata: u ogulinskoj 12, dugoreškoj 2, te karlovačkoj 36.

U posljednja 24 sata novoprimljene su 3 COVID pozitivne osobe: OB Ogulin-1, OB Karlovac - 2. Na respiratoru se nalaze 4 osobe, u OB Karlovac. U protekla 24 sata su otpuštene 4 osobe: OB Ogulin-2, OB Karlovac-2. Ukupno su od početka pandemije iz bolnica Karlovačke županije otpuštene 573 osobe. U posljednja 24 sata preminula je 1 osoba, u OB Karlovac. Ukupno su do sada u bolnicama Karlovačke županije umrle 263 osobe, kazali su u Stožeru.

U samoizolaciji je jedan 1 bolnički liječnik, 8 medicinskih sestara/tehničara te 5 nezdravstvenih djelatnika.

U Karlovačkoj županiji ukupno je u samoizolaciji 278 ljudi, a prijavljena su 3 kršenja mjere samoizolacije.

Mjere zaštite od širenja zaraze koronavirusom, pokazao je inspekcijski nadzor, kod pravnih osoba nije bilo.

- Inspekcija SCZ Karlovac: područje grada Slunja :trgovine-5, uslužne djelatnosti-2, područje grada Karlovca: trgovine-1, uslužne djelatnosti-3. Nisu utvrđene nepravilnosti, izvijestio je Stožer.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!