AKTUALNO / VIJESTI

TRI GODINE POD SKELOM

Reagiranje iz gradske uprave na tiskovnu Nove ljevice: Croatia osiguranje namjerava obnoviti fasadu svoje zgrade, zakup javne površine imaju do 18. veljače

Reagiranje iz gradske uprave na tiskovnu Nove ljevice: Croatia osiguranje namjerava obnoviti fasadu svoje zgrade, zakup javne površine imaju do 18. veljače

- Odluku o komunalnom redu donosi Gradsko vijeće Grada Karlovca i tom Odlukom su propisana postupanja pa i cijene zakupa.

- Stručne službe i komunalno redarstvo Grada Karlovca više puta su postupale vezano uz postavljenu skelu uz zgradu Croatia osiguranja, kažu u karlovačkoj gradskoj upravi u reagiranju na tiskovnu konferenciju Nove ljevice i njihovog predvodnika Dimitrija Birača.

On je, podsjetimo, danas na tiskovnoj konferenciji ukazao na problem skele koja već tri godine stoji na karlovačkom Korzu. Skela je tamo, a od obnove još uvijek ništa. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Gradonačelnik Damir Mandić je 21. prosinca 2020. godine održao sastanak sa predstavnicom tvrtke, koja ga je izvijestila o pokretanju sanacije fasade od strane vlasnika zgrade. Iz tvrtke su izvijestili da su ishođeni uvjeti Konzervatorskog odjela, te su na zgradi započeli pripremni radovi, navode u gradskoj upravi.

Trenutno važeće Rješenje za zakup javne površine je na rok do 18. veljače 2021. godine, dodaju u Gradu, kao i da tvrtka Croatia osiguranje d.d  plaća zakupninu za vrijeme trajanja zakupa javne površine.

- Odluku o komunalnom redu donosi Gradsko vijeće Grada Karlovca i tom Odlukom su propisana postupanja pa i cijene zakupa. Odluka se ne može odnositi na pojedinačne slučajeve, stoji još u priopćenju.

Izdvojeno


Reci što misliš!