AKTUALNO / VIJESTI

IZBORI U SDP-U

Karlovački SDP sa "svježom krvi" ide na lokalne izbore - dobio novo, pomlađeno vodstvo i predsjednicu Dragicu Malović

Karlovački SDP sa

Dragica Malović već se spominjala kao moguća kandidatkinja SDP-a za gradonačelnicu Karlovca.


Karlovački SDP konačno je dobio novo vodstvo, a nakon provedenih izbora za tijela gradske organizacije i novu predsjednicu - Dragicu Malović.

- Za potpredsjednike gradske organizacije izabrani su Ehlimana Planinac i Tomislav Novak. U gradski odbor GO SDP-a Karlovac izabrani su Viktorija Banić, Alen Benković, Zoran Brkić, Tomislav Colarić, Srećko Curman, Nikola Dragić-Krivokuća, Sanja Jergović, Krešimir Latin, Darko Novosel, Željka Verner, Hrvoje Žibrat i Matija Žibrat, javili su nam u SDP-u.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako je napomenula Viktorija Banić, riječ je mahom o mlađim, dosad politički neeksponiranim karlovačkim socijaldemokratima.

- Novoizabrani Gradski odbor SDP-a je spoj iskustva i svježe krvi SDP-a, ljudi punih entuzijazma i novih ideja, neopterećenih prošlošću s pogledom u bolju budućnost. Činjenica da Karlovac pod vlašću HDZ-a godinama stagnira i tone u prosječnost, navela je ove ljude da se angažiraju i profiliraju karlovački SDP kao snagu za promjene. Izabrani članovi odbora predvođeni novom predsjednicom dijele uvjerenje da Karlovac može i mora bolje i na skorašnjim lokalnim izborima tražit će povjerenje građana da to uvjerenje sprovedu u djelo, dodaju u stranci.

Dragica Malović već se spominjala kao moguća kandidatkinja SDP-a za gradonačelnicu Karlovca. Ova četrdesetdvogodišnja Karlovčanka diplomirana je pravnica s položenim pravosudnim ispitom, trenutno zaposlena u Poreznoj upravi. Članica je stranke od 2000. godine te je bila kandidatkinja na izborima za Gradsko vijeće Grada Karlovca 2001. godine. Vijećnica je u sadašnjem sazivu Gradskog vijeća Karlovca.

Izdvojeno


Reci što misliš!