AKTUALNO / VIJESTI

EPIDEMIJA COVID-19

Karlovačka županija broji 28 novih slučajeva zaraze koronom, jedna je osoba preminula - na respiratoru dva pacijenta

Karlovačka županija broji 28 novih slučajeva zaraze koronom, jedna je osoba preminula - na respiratoru dva pacijenta

U bolnicama Karlovačke županije su hospitalizirana 25 COVID pozitivna pacijenta, navode u Stožeru.

- U Karlovačkoj županiji u posljednja 24 sata imamo ukupno 28 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2 koji su detektirani PCR i antigenskim testiranjem, javljaju nam iz Stožera civilne zaštite Karlovačke županije kao i da je jedna osoba preminula. Bila je hospitalizirana u Općoj bolnici Karlovac.

Jučer nismo imali novooboljele ali isključivo iz razloga jer nije bilo drive in testiranja u Karlovcu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

PCR testom testirano je 180 građana od kojih je 11 pozitivno. S područja grada Karlovca je 6 osoba, Duge Rese 1, Slunja 1, Cetingrada 1 i Netretića 2.

Antigenskim testom utvrđeno je 17 novih slučajeva zaraze. U Karlovcu 2, Dugoj Resi 7, Ozlju 5, te Kamanju, Netretiću i Žakanju po jedan.

- U Karlovačkoj županiji je ukupno  do sada oboljelo 6.730 osoba (PCR testiranje) i 1524 osoba (antigensko testiranje). U bolnicama Karlovačke županije su hospitalizirana 25 COVID pozitivna pacijenta, navode u Stožeru.

U Općoj bolnici Ogulin ima šest hospitaliziranih a u karlovačkoj bolnici 19. U posljednja 24 sata novoprimljene su 2 osobe (OB Karlovac), a otpuštena je 1 osoba (OB Karlovac). Na respiratoru su 2 COVID pozitivna pacijenta. U posljednja 24 sata preminula je 1 osoba (OB Karlovac).

U samoizolaciji se u Karlovačkoj županiji nalazi 321 osoba.

Izdvojeno


Reci što misliš!