AKTUALNO / VIJESTI

NIJE DOBRO

Povećanje broja zaraženih koronom u Karlovačkoj županiji - od jučer 50 novih slučajeva, jedna petina novozaraženih je iz Slunja

Povećanje broja zaraženih koronom u Karlovačkoj županiji - od jučer 50 novih slučajeva, jedna petina novozaraženih je iz Slunja

U bolnicama se nalaze 24 covid pacijenata, ukupno su do sada iz bolnica Karlovačke županije otpuštene 653 osobe.

Povećava se broj zaraženih osoba koronavirusom u Karlovačkoj županiji. Stožer civilne zaštite Karlovačke županije nam javlja da u posljednja 24 sata imamo ukupno 50 novih slučajeva zaraze. Srećom nije bilo preminulih osoba.

28 novih slučajeva detektirano je PCR testom, od 237 obavljenih testova 28 je pozitivino pa se skoro vraćamo na onih 10 posto u ukupnom broju zaraženih od broja testiranih. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Od testiranih PCR testom s područja grada Karlovca je 15 osoba, Duge Rese7, Ogulina 1, Ozlja 1, Slunja 1,  Barilovića 1 i Draganića 2.

22 je pozitivnih an brzom testu za detekciju antigena, iz Karlovca tri osobe, Duge Rese 5, Ozlja 1, Slunja čak 9, Kamanja 3 i Netretića 1. 

- U Karlovačkoj županiji  ukupno  do sada  oboljelo je 6.758 osoba (PCR testiranje) i 1.546 osoba (antigensko testiranje).

 U Stožeru navoda da su u bolnicama Karlovačke županije hospitalizirana 24 COVID pozitivna pacijenta (OB Ogulin 5, OB Karlovac - 19). U posljednja 24 sata novoprimljene su 2 osobe (OB Karlovac), a sa bolničkog liječenja su otpuštene 3 osobe (OB Ogulin - 1, OB Karlovac - 2). Ukupno su do sada iz bolnica Karlovačke županije otpuštene 653 osobe. 

U samoizolaciji/izolaciji u bolnicama Karlovačke županije se nalazi 1 liječnik, 4 medicinskih sestara/tehničara. U samoizolaciji se nalazi 327 osoba, dok nisu zabilježena kršenja mjera.

Izdvojeno


Reci što misliš!