AKTUALNO / VIJESTI

U GOSPIĆU

Incident u bolnici: Ratni vojni invalid išamarao liječnika jer je, navodno, vrijeđao hrvatske branitelje

Incident u bolnici: Ratni vojni invalid išamarao liječnika jer je, navodno, vrijeđao hrvatske branitelje
Marko Dimic/PIXSELL

Do incidenta je, po neslužbenim informacijama, došlo kada se pacijent iz Gospića, čekajući na red za pregled na Odjelu radiologije, požalio doktoru na bolove i pri tome napomenuo kako je hrvatski ratni vojni invalid

Prema riječima glasnogovornice Policijske uprave ličko-senjske Maje Brozičević, muškarac (1969.) iz Gospića je nakon verbalnog duela nekoliko puta udario zaposlenika bolnice (1973.) i nanio mu lakše tjelesne ozljede, piše Novi list.

Neslužbeni podaci govore kako je do incidenta došlo kada se pacijent iz Gospića, čekajući na red za pregled na Odjelu radiologije, požalio doktoru na bolove i pri tome napomenuo kako je hrvatski ratni vojni invalid koji od ranije ima mnoge zdravstvene probleme. Navodno mu je tada doktor rekao „na red ćeš onda doći zadnji“, počela je svađa, nakon čega je izbila tučnjava, piše list.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Novi list piše kako je liječnik, prema riječima svjedoka, tijekom ovog incidenta sasuo cijelu salvu uvreda na hrvatske branitelje.

Ravnateljica bolnice dr. Sandra Čubelić nije htjela komentirati slučaj jer su sa svime upoznati policija i Prekršajni sud u Gospiću na kojem je ratni vojni invalid kažnjen s novčanom kaznom.

Izdvojeno


Reci što misliš!