AKTUALNO / VIJESTI

TEK MU JE 23

Uhićen i pritvoren mladi karlovački diler marihuanom - podmetnuo je nogu policajcu koji mu je došao pretresti stan, pa je završio u zatvoru

Uhićen i pritvoren mladi karlovački diler marihuanom - podmetnuo je nogu policajcu koji mu je došao pretresti stan, pa je završio u zatvoru
foto ilustracija

Drogu je od njega kupilo više osoba, a on je zaradio barem 6.600 kuna.

Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu osnovano sumnja da je 23-godišnji mladić iz Karlovca preprodavao drogu, a terete ga i da je počinio kazneno djelo napada na službenu osobu.

Po primitku kaznene prijave PU karlovačke ispitan je u tužiteljstvu u petak, te mu je odmah potom sudac istrage odredio istražni zatvorzbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Postoji osnovana sumnja da je osumnjičenik od 23. prosinca 2020. do 23. veljače 2021. u Karlovcu protivno zakonu o suzbijanju zlouporabe droga većem broju osoba prodao najmanje 195,54 grama droge cannabis marihuana i pet mililitara smeđe guste tekućine cannabis ulja za novčani iznos od najmanje 6.600 kuna. Ta se droga nalazi na popisu droga, psihotropnih tvari i biljaka iz kojih se može dobiti droga te tvari koje se mogu uporabiti za izradu droga - kažu u tužiteljstvu.

Navode i da je osumnjičenik 25. veljače 2021. u stanu u kojem boravi na području Karlovca radi daljnje distribucije droge na ilegalnom tržištu posjedovao 48,7 grama droge cannabis marihuana, četiri medicinske šprice s ukupno 7,5 ml smeđe guste tekućine ulja cannabis, te digitalnu vagu i metalnu drobilicu tzv. grinder, obje s tragovima droge cannabis marihuane.

- Osnovano se sumnja i da je 25. veljače 2021. u Karlovcu, u cilju da onemogući pretragu doma i drugih prostora na adresi svoga boravišta, tijelom sprječavao policijskog službenika da uđe u stan u kojem boravi, a potom mu i podmetnuo nogu, nakon čega je priveden u prostorije Policijske uprave karlovačke - javljaju iz Općinskog državnog odvjetništva u Karlovcu.

Ako ste danas propustili... FOTO GALERIJA...

 

Izdvojeno


Reci što misliš!