AKTUALNO / VIJESTI

SRAMOTA U PREDGRAĐU

Na Logorištu, kod Poslovnog parka na putu prema motocross stazi niknuo divlji deponij: Ima svega pa i otpadnih ulja, kemikalija i životinjskih lešina

Na Logorištu, kod Poslovnog parka na putu prema motocross stazi niknuo divlji deponij: Ima svega pa i otpadnih ulja, kemikalija i životinjskih lešina

- Riječ je o otpadu koji se skuplja na toj lokaciji već duže vrijeme i vlasti su kontaktirane, no nije došlo do nekog rješenja, pa se taj otpad iz dana u dan sve više gomila, ispričao nam je čitatelj Antonio Žalac.

Baš kad smo mislili da su ilegalna odlagališta otpada već postala stvar prošlosti, u blizini Karlovca je još prije nekog vremena niknulo jedno koje se iz dana u dan povećava. Čini se da evo posla za nadležne komunalne službe, ali dakako i policiju koja bi trebala utvrditi tko u predgrađu Karlovca zagađuje prirodu i ugrožava stanovnike okolnih naselja. 

Radi se, naime, o lokaciji kod motocross staze u Logorištu, nedaleko Poslovnog parka Karlovac. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Riječ je o otpadu koji se skuplja na toj lokaciji već duže vrijeme i vlasti su kontaktirane, no nije došlo do nekog rješenja, pa se taj otpad iz dana u dan sve više gomila, ispričao nam je čitatelj Antonio Žalac, inače ljubitelj i vozač motocrossa.

On i njegovi prijateli su pokušalI sami sanirati odlagalište, odnosno očistiti otpad, no i nakon toga se dovozio, čak i sve više.

- Na divljem odlagalištu ima svega, pa i ulja, metala, plastike, raznih kemikalija, čak i leševa životinja, kaže nam čitatelj koji je rekao da ovo divlje odlagalište ne samo što predstavlja ekološku opasnost već i sramotu.

- Put gdje se nalazi otpad vodi do motocross staze. Znam da nije omiljeni sport kao nogomet , ali bi trebao dobiti priliku. Na stazu dolaze ljudi i iz inozemstva, te su već bili potencijalni ulagači u stazu, no kad vide ovaj otpad nikog više ne zanima, kaže nam Žalac. 

Izdvojeno


Reci što misliš!