AKTUALNO / VIJESTI

VJEČNA REKONSTRUKCIJA

To oni zovu "pješački koridor"!? Gradski vijećnik snimio fotografije, pa zaključio: Volio bih vidjeti tko bi tuda pustio svoje dijete u školu

To oni zovu
Dubravko Golubić

- Slike govore više od riječi, pa neka se svatko sam uvjeri kako je Grad Karlovac napravio ovaj „pješački koridor“ – do bagera, rekao je Golubić.

Bivši SDP-ovac, a odnedavno nezavisni gradski vijećnik Dubravko Golubić reagirao je na priopćenje iz gradske uprave objavljenom u tekstu na KAportalu (pročitajte ga ovdje), a u kojem su se iz Grada pohvalili da su prilikom radova na D-6 na Dubovcu osigurali „pješački koridor“, kad to već nije napravio izvođač.

Cilj koridora je, navodi se u priopćenju, da osigura sigurnost pješaka na prometnici D6 koja se rekonstruira. Pri tome je posebno naglašena briga za djecu koja pohađaju malu školu na Dubovcu u Ulici A. Nemčića.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- S obzirom da sam do sada barem pet - šest puta javno istupao (na Gradskom vijeću, u Mjesnom odboru i u medijima) o ovoj čuvenoj rekonstrukciji koju vode Hrvatske ceste, a naš Grad i njegovo poduzeće Vodovod i kanalizacija d.o.o. Karlovac financiraju 45 posto radova s više od 22 milijuna kuna, neću puno govoriti. Slike govore više od riječi, pa neka se svatko sam uvjeri kako je Grad Karlovac napravio ovaj „pješački koridor“ – do bagera, rekao je Golubić.

Kako kaže, u "pješački koridor“ i kako izgleda se danas osobno uvjerio (četvrtak 11.03.2021. u 17,30 sati).

- Dovoljno je svakome da sam pogleda ove fotografije koje prilažem. Sve četiri su snimljene na istome mjestu, na prijelazu s desne strane na lijevu stranu „pješačkog koridora“ uz Pivovaru. Volio bih vidjeti tko bi tuda pustio svoje dijete od 7 ili 8 godina da s Borlina samo ide u školu ili iz škole. Jedina predviđena alternativa za ovaj „pješački koridor“ je vožnja djeteta u školu automobilom na relaciji Borlin – Žumberačka ulica – Velika Jelsa – vojni most preko Kupe – Hrnetić – Drežnik – most Grada Alessandrije – Primorska ulica – parkiralište crkve Sv. Josipa, zaključio je Golubić.  

Ako ste danas propustili - FOTO GALERIJA Karlovačkim ulicama...

 

Izdvojeno


Reci što misliš!