AKTUALNO / VIJESTI

ZADNJA SJEDNICA U OVOM SAZIVU

Županijski vijećnici posljedni Aktualac koristili za zahvale, obavijesti o prelasku u druge stranke, a Vuković i Jarnević (ne)cijepljenje protiv korone

Županijski vijećnici posljedni Aktualac koristili za zahvale, obavijesti o prelasku u druge stranke, a Vuković i Jarnević (ne)cijepljenje protiv korone

Predsjednik Ivan Vučić komentirao je da "nemamo prijelazni rok"

Zahvale na suradnji u protekle četiri godine, isprike zbog nenamjernih uvreda, obavijesti o prelasku u druge stranke, pitanja i dobacivanja - tako je, otprilike, izgledao današnji Aktualac Županijske skupštine, na posljednjoj sjednici u ovom sazivu.

"Sezonu" je otvorio Goran Glavurtić pa, uz zahvalu svima s kojima je surađivao protekle četiri godine, izvijestio da od 19. veljače nije član Živog zida, nego Domovinskog pokreta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Molim vas da govornicu Županijske skupštine ne upotrebljavate za međustranačke i unutarstranačke prelaske. Nemamo prijelazni rok kao Nogometni savez; to je neograničeno i to riješite unutar stranke, kazao je predsjednik Ivan Vučić (HDZ).

Na istup Filipa Jarnevića (Živi zid), koji je osim pitanja o poljoprivredi imao i ono o cijepljenju protiv koronavirusa pa, primjetivši da je već ranije upozoravao na (ne)cijepljenje, pitao može li se obustaviti cijepljenje AstraZeneca cjepivom u županiji, nije, kao i inače, mogao ne reagirati Ivan Vuković (SDP).

- Smiješno što se Johnson cijepio, a ti nisi, 25 milijuna Engleza; oni su glupi ti nisi?! Ma, ne mogu to slušati više, jedva čekam da ovaj mandat prođe, izjavio je Vuković.

Kasnije se ispričao Jarneviću što je bio "malo napet".

- Ali, to je nuspojava, cijepio sam se nedavno AstraZenecom, rekao je.

Dočekao ga je Vučić:

- Kako si se ti mogao cijepiti, ja sam stariji četiri godine pa još nisam?

- Ti si zdraviji! Ti nisi u opoziciji, ti si na vlasti, uzvratio mu je Vuković.

Izdvojeno


Reci što misliš!