AKTUALNO / VIJESTI

stravični detalji

Curica je u komi i bori se za život u Klaićevoj: Majka ju je šakama udarala po glavi i tijelu

Curica je u komi i bori se za život u Klaićevoj: Majka ju je šakama udarala po glavi i tijelu
Ivica Galovic / Pixsell

Tijekom istrage policajci su utvrdili da je nesretna djevojčica od strane oboje roditelja bila fizički često zlostavljana


U javnost stižu šokantni detalji iz istrage nad roditeljima koji su teško ozlijedili djevojčicu (2,5) koja se u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj bori za život.

Istražitelji su utvrdili kako su roditelji u periodu od 1. listopada 2020. pa sve do 31. ožujka ove godine unutar kuće u kojoj žive počinili kaznena djela zanemarivanja i zloporabe djetetovih prava nad četvero djece - jednim dečkićem i tri djevojčice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Grubo su kršili svoje roditeljske obveze podizanja i odgoja djece, a nisu izostajala ni maltretiranja i fizički nasrtaji na njih.

Vezana vijest
Čeka se odluka o istražnom zatvoru: Majka pretučene djevojčice u lisicama privedena na ispitivanje
Stravičan slučaj FOTO Čeka se odluka o istražnom zatvoru: Majka pretučene djevojčice u lisicama privedena na ispitivanje

Kako doznaju 24 sata, policajci su utvrdili da je majka prošle srijede, 31. ožujka, zlostavljala svoju kći udarajući je šakama po glavi i cijelom tijelu. Od siline udarca djevojčica je zadobila teške ozljede glave i drugdje po tijelu nakon čega je zapala u komatozno stanje. Životno je ugrožena, a liječnici zagrebačke Klinike za dječje bolesti bore se da ju spase.

Vezana vijest
Čeka se odluka o istražnom zatvoru: Majka pretučene djevojčice u lisicama privedena na ispitivanje
Curica se bori za život Mjesec dana istražnog zatvora roditeljima: Majku se tereti da je nanijela teške i po život opasne ozljede svjesna krhkosti djeteta

Tijekom istrage policajci su utvrdili da je nesretna djevojčica od strane oboje roditelja bila fizički često zlostavljana kroz posljednjih pet mjeseci nanoseći joj pritom vidne hematome po tijelu. To potvrđuju i liječničke konstatacije da je djevojčica po dolasku u bolnicu na tijelu imala vidljive ozljede koje su svježijeg nastanka, ali i one koje su nastale ranije.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!