AKTUALNO / VIJESTI

BORBA S KORONOM

Još tri smrtna slučaja zbog korone u karlovačkoj bolnici - nije bilo PCR testiranja, na antigenskom detektirano 16 novozaraženih

Još tri smrtna slučaja zbog korone u karlovačkoj bolnici - nije bilo PCR testiranja, na antigenskom detektirano 16 novozaraženih

U posljednja 24 sata hospitalizirano je 18 COVID pozitivnih osoba (OB Ogulin-8, OB Karlovac-10). Na respiratoru se nalazi 6 COVID pozitivnih pacijenata, kažu nam u Stožeru.

Karlovačka županija broji novih 16 slučajeva zaraze koronavirusom, no kako uopće u protekla 24 sata nije bilo PCR testiranja ovaj je broj sigurno daleko od onog koji bi stvarno pokazao stanje epidemije na širem karlovačkom području.

No ponovo brojimo smrtne slučajeve, još tri osobe su izgubile bitku s bolesti. U Općoj bolnici Karlovac u posljednja 24 sata preminule su 3 COVID pozitivne osobe, muška osoba 1954.godište te dvije ženske osobe 1932. i 1945. godište. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iz Stožera civilne zaštite Karlovačke županije nam javljaju da su na brzom testu za detekciju antigena na SARS-CoV 2 bile pozitivne 4 osobe iz Karlovca, 4 iz Duge Rese, po dvije iz Ogulina , Slunja i Josipdola, te po jedna osoba iz Vojnića i Ozlja. 

- U bolnicama je hospitalizirano 90 COVID pozitivnih pacijenata (Opća bolnica Ogulin - 31, Opća bolnica Karlovac - 59). U posljednja 24 sata hospitalizirano je 18 COVID pozitivnih osoba (OB Ogulin-8, OB Karlovac-10). Na respiratoru se nalazi 6 COVID pozitivnih pacijenata, kažu nam u Stožeru.

U samoizolaciji se nalazi 547 osoba.

Izdvojeno


Reci što misliš!